Szakítsak, vagy változni fog? (beszélgetés)
Nem tudom én még sosem kértem ilyeneket pasitól, lehet velem van a gond? :-D
Megkeresem a rávalót, megveszem, jóccakát. Miért kell kérni egy farmert egy pasitól???
Nem vitázom, mert fogalmad nincs a lényegről.
Bocs, de nekem ez a véleményem.
Szinjelens a nagylányoms is(igaz ő még csak 5-os, bár a sulija elég erős), immár 2 éve.Nem ügy, az a dolga, hogy tanuljon és ha kedve van, akkor versenyezzen..
De, nézz utána mit jelent a rejtőzködés-kiskamasznál, mik a jellemzői, és mik váltják ki.
Nekem ne mond, hogy az a gyerek rendben van, akit az anyja egyedül hagy az albérlőre hétvégenként.
Lehet, hogy másnak ezt be tudod magyarázni-de nekem nem.
Bocs a nyiltságért.
Csak megjegyzés: 12 éves mult a lányom, de még életemben nem hagytam hétvégére itthon egyedül és eszembe sincs.
" Különben meg nekem a szüleim kiskoromban állandóan a kocsmában ültek, ha nem akkor meg otthon ugattak egymással, anyám meg minket vert szarrá. Nem hinném hogy pont ebből a kislányból, pont ezért lenne lelki nyomorék!!"
Ha valóban ilyen lett volna a gyerekkorod, akkor pontosan tudnád, hogy miről beszélek és velem értenél egyet.
Az nem ért velem egyet, akinek fogalma nincs és nem is érdekli egy gyerek lelkivilága.
:) szinte tipikus...
hát szerintem keress gazdag pasit, aki minimum jó színész is, megjátsza neked hogy mennyire szeret, elhalmoz 'apróságokkal' meg 'nagyságokkal' :)
mindketten csak jól jártok .... vagyis mindhárman :)
Szörnyűűű...
mondjuk nem olvastam minden hszedet, így nem tudom érzelmileg kötődsz-e a szegény pasidhoz, vagy csak az ajándékokat hiányolod,és azt, hogy néha pesztrálja a lányod is...
de az is lehet hogy csak testi 'szükséglet' szülte kapcsolat ez, akkor meg, mit is vársz (tőle)?
:)
ha viszont érzelmek is vannak, akkor vele kéne megbeszélned.
- figyelj drágám, nagyon szeretlek, de néha vehetnél nekem és a lánynak valami kis apró ajándékot is. Szeretsz te engem?? Felvállalsz minket? Vagy csak arra kellek?? :DDDD
vagy ilyesmi...
Nem ítélkezek.
De felelőtlenség egy gyereket felügyelet nélkül hagyni!
BÁRMI történhet...vele vagy a lakásban!
A kutya nem tud segíteni neki baj esetén!