Szájszag-problémák... (beszélgetős fórum)
Egyszer volt egy párom, utált fogat mosni és nem is mosott fogat, csak nagyon ritkán. Rettentően büdös volt a szája és mindig elhúzódtam tőle, főleg amikor már sok éve voltunk együtt és ez a fogmosási szokása kiteljesedett... Az emésztése rendben volt, a fogai eleve lyukasak voltak, újonnan nem nagyon volt fogproblémája. Konkrétan fehér lepedék volt a nyelvén és én se bírtam elviselni... A párnája is mindig barna volt, mert a haját se mosta, undorodtam tőle abszolút. Sajnálom.
Úgy jártam, mint Bettina, nálunk is kihűlt a kapcsolat.
Célozgattam arra, hogy bizonyos ételek nem tesznek jót neki, mert érzik a lehelletén. De nem vagyok bizonyos, hogy ezt ételek okozzák, habár hallottam olyat, hogy a gyomortartalom is érezhet.
Olyan jó lenne mielőbb megoldást találni erre.
Pl ,,kérdezd meg tőle spontán ,,nem fáj a torkod/fogad mert mostanában rossz a leheleted.
Tehát egész hétköznapian,,így nem lesz sértődés.
De ez csak egy példa.
A gondom az, hogy nem tudom hogy adjam tudtára a partneremnek, hogy sokszor kellemetlen a szájszaga. Emiatt nem szivesen csókolódzom vele. Ezen kívül semmi kifogásom nincs ellene, minden más tökéletesen működik a kapcsolatban. De ez nagyon kiábrándító tud lenni, és ő meg nem érti miért húzódok el tőle sokszor.
Hogy mondjam meg neki, hogy ne bántsam meg, vagy ne érezze magát rosszul emiatt?