Szájbarúgott szerelem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szájbarúgott szerelem
Köszönöm szépen!
Ha lesz időm, írok nektek még egy szerelmes történetet! Most került hozzám a férjem nagymamájának írása 1979-ből, amiben elmeséli, hogyan kérte meg a kezét a Papa az első keringőjük közben. Első randi - örökre szóló szerelem. Sajnos már nem élnek, de a történet megmaradt egy fényképalbumban.
Abban nem lesznek negatív kifejezések sem! :)
Nagyon jó!!!!! Gratulálok! Végre egy cikk, ami valóban cikk. Van története, eleje vége, mondani valója és úgy olvasod, hogy várod a következő mondatot. Életszerű, frappánsan megfogalmazott, humoros, játékos. Még a címbe sem tudnék belekötni, mert szándékosan provokatív és el is érted vele a célodat.
Írjál még! Te tényleg tudsz :))
Sziasztok! Többen kérdeztétek a sztori végét... remélem az még nagyon-nagyon messze van! Tudjátok, "ásó, kapa, nagyharang, csak a halál választotta el őket". :D
Megismerkedésünk után pár hónappal már együtt éltünk, négy év múlva összeházasodtunk és pontosan a 8. évfordulónkon megszületett az első gyermekünk, Olivér. Kislányunk, Liza 15 hónappal később látta meg a napvilágot, azóta négyen vagyunk egy család.
A történet egyébként tényleg lányregénybe illő. Minden vágyam a társsal, családdal kapcsolatban valóra vált. Nem kívánok mást, csak azt, hogy meg tudjuk őrizni ilyen boldognak a családunkat. Nekem/nekünk is vannak hullámvölgyeink, de ugye a gondok azért vannak, hogy megoldjuk őket...
Ha goromba napom van, próbálok az életemre kicsit távolabról nézni, mindjárt rózsásabb minden.
Kb. itt tartunk most a történetben :)
Tetszik.
Írj még!
Szerintem Hoxa direkt várt egy ködös, szomorú, hideg reggelre, hogy közzétehesse ezt a klassz sztorit. Látom, nem csak nekem indult jól tőle a hetem.
Kedves bdioda, írj nekünk még pár sort, mi történt a telefonhívás után :-))). A szóhasználat épp így volt jó nekem, nagyon jól lejött, hogy pocsék napod volt.
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a hozzászólást, a kritikusoknak is! Ha nem haragszotok, nem válaszolok mindenkinek külön-külön, hanem csak egy hozzászólásban.
Bár nem gondolom, hogy magyarázkodnom kellene, de kezd úgy tűnni, állatkínzó ronda szájú némber vagyok :)
Először is a szóhasználatról:
Ez a mi igaz történetünk, nem egy lányregény. Írhattam volna úgy, hogy "nem szimpatikus csúnya néni", vagy "lábbal illette a kutya száját", "elpusztulhat" és adhattam volna a "megismerkedésünk története" címet, de szándékosan nem tettem.
Akkor, azon a bizonyos napon én feketének láttam a világot. Nem akartam finomkodni a leírásban sem, arról nem is beszélve, hogy visszanézve már vicces az egész akkori önsajnálatom. Nem fehér lovon jött a herceg, de jött, pedig nem is számítottam rá.
A kutya:
Biztos van, akinek az ivartalanítás szörnyű dolog, de én úgy gondolom, ez akkor felelőségteljes döntés volt. A kutyám egyébként menhelyről származott, 2 hónaposan hoztam el. Ott vagy két tucat hasonló kiskutya várt gazdára és még több felnőtt eb...
Talán tényleg zavaros a leírás és nem érthető, hogy a kutya a labda után kapott, amivel az akkor még "Idegen" játszott, így véletlenül rúgta meg.
Sajnos nem írhatom, hogy a kutyus azóta is él és virul, mert tavasszal sajnos elpusztult. Idős kutyaként egy reggel nem ébredt fel. Ő volt az egyetlen kutyám. Írhatnám, hogy sínre tette az életem egyetlen kósza mozdulatával, de az meg biztos sokaknak túl nyálas lenne...
Köszi, hogy elolvastátok a történetünket!
Nekem is a szóhasználat nem tetszett, főleg, hogy egy kutyáról ilyeneket olvasni, hogy elvinni ivartalaníttatni, ahol még bele is rúgtak szerencsétlenbe...
Az nem igazán derül ki, mi lett a kutyával, a cikkíróról nem nagyon tudom elképzelni, hogy odáig lenne a kutyájáért...akkor meg minek szerencsétlen?
Fel kell szerelni egy riasztót a ház oldalára, azt nem kell ivartalaníttatni ott, ahol még "szájba is rúgják"
Először azt hittem téged rúgott szájba a szerelmed.Örülök,hogy "csak" a kutyát.Bár ez nemigazán derül ki,hogy miért történt.
Néhány helyen zavaros,de aranyos cikk.
100%-ban egyet értek! :)
pont ettől lett jó és egyedi a történet! :)
Nekem pont ezekért a szóhasználatokért tetszett igazán! Én ezt humornak vettem (szerintem a cikk írója is) és sokkal színesebb így a cikk. A cím pedig annyira jó, annyira találó és főleg figyelemfelkeltő!
Szóval úgy jó, ahogy van - nekem nagyon tetszett! Üde színfolt ezen az ocsmány, ködös hétfő délelőttön. Mégegyszer gratula hozzá!
"Épp ma 11 éve, hogy szájba rúgta a kutyámat. . . "
ez annyiradeannyira romantikusan hangzott! :D
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?