Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan lehet sütemény tetejét pirítani sütőben? fórum

Hogyan lehet sütemény tetejét pirítani sütőben? (tudásbázis)


8. kannanana (válaszként erre: 5. - Timycat)
2022. júl. 15. 20:44
Ezt mindenképpen ki fogom próbálni, köszi!
7. timycat (válaszként erre: 6. - Kannanana)
2022. júl. 15. 14:51
Vagy a grillt is ráindítani.
6. kannanana (válaszként erre: 4. - 55Judit)
2022. júl. 15. 14:09
Még soha nem hallottam róla, de nagyon tetszik😄 köszi az ötletet
5. timycat (válaszként erre: 1. - Kannanana)
2022. júl. 15. 14:09
Sütés végén feljebb tenni a sütit és csak felső sütés?
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Kannanana)
2022. júl. 15. 13:33
Akkor venni kell egy zsebsárkányt, amilyet a főzőműsorokban láttam. Azzal aztán lelet pörkölni. 😀
3. kannanana (válaszként erre: 2. - 55Judit)
2022. júl. 15. 13:26
Köszi, próbáltam ezt, és valamennyit tényleg segített, de még mindig nem eléggé, ezért is kérdezgetek itt. Nekem megfelelne már ez is, de a család nagyon odáig van az igazi pirult tetejű bolti vagy nagyi sütemény feelingért.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Kannanana)
2022. júl. 15. 10:59
Én úgy szoktam, hogy mielőtt készre szül valami, az utolsó 10 percben hőlégkeveréssel sütöm. Ez tényleg csak a tetejét kapja meg. De ha alapból 200 fokon sütöttél, a hőlégkeverés 180 fok legyen.
2022. júl. 15. 10:47

Hogy tudok ropogós felső réteget képezni süteményeken? Hiába nem jellemző, otthon még a brownienak is pirultnak kell lennie. 🙄😂

Kenyeret vízzel+gőz funkcióval készítem, ez beválhat? Sokkal magasabb hőfokra nem merem állítani a szilikon tepsi miatt, meg teljesen száraz sütit se szeretnék, csak a teteje lehetne “ropogósabb/törősebb.”

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook