Sült fagyit hol lehet kapni? (tudásbázis)
azért hogy a fagyi ne olvadjon meg...
amikor tálalod akkor belül hideg a fagyi , kívül meg meleg a piskóta... ))
Végre találtam Érden egy helyet, ahol lehet kapni, igaz, az is kínai, de végre van :DDD
Azért lehet, majd egyszer otthon is kipróbálom :)
Jó reggelt!
Köszi a recepteket! Amúgy a piskóta miért kell? Bocsi a tudatlanságomért :)
Én szállodában dolgoztam ott így készítettük :
3 féle fagyit berétegeztünk őzgerinc formába ,jól kifagyasztottuk , közben piskótát sütöttünk , akiszabtuk a pőiskótát és az aljára tetejére oldalára teljesen beborítottuk a fagyit a piskótával......a formából kivettük ... ))..megint fagyasztó .....a tojásfehérjét felvertük jó keményre , belekevertük a porcukrot ..majd csillagcsöves zsákból szépen feldíszítettük a fagyit , gyümölccsel megdíszítettük.és szitált porcukorral leszórtuk .vissza a fagyasztóba ....amikor kérték akkor a sütőt 200 fokra felmelegítettük , és pár percre betettük a fagyit , addig amíg egy kicsit megpirult...a felszólgáló meg kivitte a vendégeknek és felvágta...ebből kb 10 szelet volt ...
Köszi, már néztem a recepteket, de nem vok ám egy nagy házi tündér :)
Kínain kívül nincs más lehetőség? :)
Sziasztok!
Páromnak lesz névnapja, és el szeretném olyan helyre vinni, ahol kapható sült fagyi, Budapest és Érd környékén... Előre is köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Élesztőt hol lehet most kapni?
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Hol lehet Pécsen Algida light fagyit venni?
- Dukan diéta: a 2. szakaszban (ahol a tejtermékek mellé már zöldségeket is lehet enni) az update 1-es pudingot és fagyit?