Sugarbird - Dukai Regina kollekció (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem pinkben van naci is és felső is, és imádom! :)
De mindegyik színben nagyon tuti szerintem! Szuper ruhák vannak a Sugarbird-nél, már jó párat beszereztem! :)
Eldöntöttem hogy inkább a fehér mellett maradok.
Azt mondták a többiek az jobban állt, meg az eladó is. Akkor csak igazuk van:)
azon a képen ahol mutatják a fehéret nemigazán az eredeti, mert élőben sokkal jobb:)
Végülis nekem mindkettő tetszik.
Azért nehéz a döntés.
Megvan a cédulája még a blokja is, márcsak holnap tudnék bemenni, remélem az nem lesz gond.
Szted is a fekete a jobb?
Eszebe jutott h. Zimány Lindán a fehér volt, amikor még a CoolTV hirdeték a sensation nyereményjátékát. Te láttad azt?
Hát én is így voltam vele:D
nem tudtam dönteni és a fekete hasonlított kicsit a motoros dzsekire, gondoltam akkor legyen inkább a fehér, aztán otthon nézegettem aztán meggondoltam magam. Nem tudom ilyenkor cserélnek-e vissza:S
Oké köszi nektek, mert ma a boltban megvettem a fehéret és akkor jöttem rá h. talán a feketét kellett volna xD
Na mind1:D Holnap bemegyek megkérdezni h. kicserélik-e, de sztem nincs rá sok esélyem:D
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni, hogy szerintetek a Sugarbird által forgalmazott D.Regina kollekció közül a Lídia felső melyik színben jobb. Fekete v. a fehér?
Aki nem tudná h. milyen ez a felső itt megtekintheti: [link]
További ajánlott fórumok:
- Ti ilyenkor vásároltok még nyári ruhákat vagy már kezditek lassan beszerezni az őszi/téli kollekciót!
- Mennyiért lehet kapni a legújabb kollekciós Mayo műbőrdzsekit?
- Az Allee Bevásárlóközpontban található C&A üzletben van XL-es kollekció?
- Kecskeméti dm-ben lehet kapni az alverde új kollekcióját?
- Dukai Regina énekelt a Szombat esti lázban egy számot esernyővel.Mi volt annak a címe?
- Sziasztok! Valakinek meg van a Verena őszi iparművészek által tervezett kötött kollekciók kiadása?