Sudocrem a falon, az ágyneműhuzaton! Mit tegyek?! (tudásbázis)
Sima vizes ronggyal nem jön le...
Nekem hetente min. 1X biztosan sikerül előtte hagynom, és akkor az egész lakást összekeni vele. Én már rutinos vagyok benne, nekem csak a nedves törlőkendővel jön le, bár a falról nem a épp a legjobban, de minden más dologról gyönyörűen le lehet vele törölni.
Nálunk is komód tetején volt,és a kislányom megtalálta.Mire bementem a szobába,már az ágyneműt kidekorálta.
Aztán kimostam-kijött:))
Csajok, 60 fokon kijött!
Köszi:)
A fal olyan, de ez van, emlék:)
persze!
+
a mosógép átmosására is jó (az öblítők, mosógélek ugyanis lerakódnak a kifolyócső falára és dugulást is okozhatnak.)
a Trisó a legjobb zsíroldó!
Én a fürdőszobai padló-összefolyóba is ezt öntöm ,mióta egy nagy duguláskor a szakember ezt javasolta: Trisó+ vödör forróvíz (nagyon forró!!).
Próbáld mosogatószerrel.Jó zsíroldó!!!
VAgy az Ariel folyékony folttisztítót!
:-))) jó buli:-)
nekünk csak ágyneműt kent össze vele, de kijött. 60 vagy 90 fokon mostam, már nem emlékszem.
Nincs itthon perpill Trisó, de bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Igazából a párnahuzatot sajnálom a legjobban!
Azon van a legtöbb...
Jaj, egy párnahuzat teljesen olyan, amin a család van, Apának vettem névnapjára a párnát:(((
Nem tudok most ezen mosolyogni.
:-DDDDDDDDDDD
Nekem "csak" az ágytakarót kente össze, de abból sem jött ki...:-S
A friss festésnek szerintem annyi...de inkább fogd fel mókásnak, most már mindegy...kár keseregni...;-D
Szóval Sudocrem!
Valahogy elérte a kislányom, a komód tetején volt, és amíg én naiv azt hittem, már alszik (ez elalvás előtt történt) addig ő összekente a falat, a párnahuzatot, ágynemű huzatot!
Mosógép sem vitte ki.
Mivel szedjem ki ezt a zsíros kenőcsöt?
És a falról mivel szedjem le?? Friss festés:(((
:))
Na, ebben van rutinom, meg a Neogranormonban is..
Csak vizes ruhával NE próbáld meg leszedni, mert annál inkább ragadni fog.
Az ágyneműről vmi műanyaggal vagy fémmel (kés, tortakrémező lapát ilyesmi) szedd le a nagyját, a többit pedig 60 C-on ki tudod mosni a géppel. 40C-on nem jön ki.
A falról papírtörlővel töröld le, utána megpróbálhatod nedves vizes ruhával, de szerintem nem fog lejönni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyakran mossátok ki az ágyneműhuzatot?
- Hol vehetnék olyan ágyneműhuzatot, amit nem kell vasalni?
- Hol tudok kislánynak legolcsóbban ágyneműhuzatot venni?
- Szeretem lecserélni az ágyneműhuzatot 2-3 évente.
- A fekete-fehér ágyneműhuzat előbb-utóbb megszürkül?
- Hol tudok szép gyermek ágyneműhuzatot venni?