Stresszes munka (beszélgetős fórum)
Meggyőztetek, kipróbálom újra a MagneB6-ot.
Sajna nem csak a munkám stresszes, amin átmentem az utóbbi pár évben, senkinek se kívánom.
Az is baj, hogy nem tudok kikapcsolni, mindig valamin jár az eszem, akkor is, ha itthon vagyok. pedig tudom, hogy teljesen felesleges, ki kéne kapcsolnom, de nem tudom, hogyan.
Szabira sajnos most nem tudok elmenni, pedig de jó lenne.
Nekem is több száz email érkezik és persze a legtöbbre válaszolnom is kell, valamint folyamatosan csörög a telefon is, de én nem szoktam csúnyán beszélni, káromkodni. Persze én is felhúzom magam, de káromkodni nem szoktam.
Lehet szükséged lenne 1 hét szabira. Nekem ez mindig segít ha már a végét járom:)
Szedjünk Magbe B6-ot? :DD
Egyik kolléganőm kipróbálta és olyan nyomott lett, hogy majdnem bealudt a helyszínen :DD
Hahh! Én is próbálom kontrollálni magam, minden nap megfogadom, hogy nem húzom fel magam, aztán végül mégis sikerül, olyan, mintha beszippantana..
Nem örülök annak, hogy így negatív kép alakulhat ki rólam, bár a legtöbben megértik, hogy milyen melót végzünk.
No és hogy léptél ki a körforgásból?
Hogy lettél újra jókislány? :o)
Nekem is stresszes egy kicsit a munkám. Kezdem úgy érezni, hogy elfáradtam, nincs türelmem, egyre többször beszélek csúnyán...
De! Az a szerencse, hogy ezt észrevettem ill. a csajok is szóltak, hogy mostanában többet káromkodok.
Így próbálom kontrollálni magam...egyelőre ezt a tudatos megoldást találtam...de akinek van jobb ötlete, az szóljon! ;)
Olyanokkal szeretnék beszélgetni, akiknek szintén stresszes, pörgős a munkája.
Mi kb. 20-an vagyunk egy irodában, hárman csináljuk ugyanazt a munkakört, a többiek mással foglalkoznak.
A munkám szervezéssel kapcsolatos, percenként csörög a telefonom, egy nap kb. 2-300 mailt kapok, annak a 2/3-ával van kb dolgom, a többin csak rajta vagyok másolatban pl.
Most volt egy különösen nehéz időszak, úgy érzem, kikészültem idegileg. Az iroda egész nap hármunktól zeng, leginkább tőlem (most nekem van a legtöbb munkám).
Sokszor kiakadok, nem bírom türtőztetni magam, hangosan szidok egy szolgáltatót, iylesmi. már nagyon kellemetlen, mert a többieknek sokkal nyugisabb a melója, egész nap elnyomogatnak három excel táblát, időben hazamennek, stb. A baj azzal van, hogy kellemetlenül érzem magam, hogy sokszor kiakadok, egész nap a telefonálások miatt engem lehet hallani, néha érzem, van, aki furcsán néz rám (lehet, hogy csak beképzelem már). Na de én naponta kb. 40-50 emberrel vagyok kapcsolatban, a más munkakörűek meg kb. 4-5-tel. Nem is volt addig semmi baj, amíg külön irodában voltunk, mert nálunk mindenki megérti ezt, de ez így már nem jó.