Befolyásoló tényező az életében a stressz? (beszélgetés)
Amiről én beszélek, teljesen más. Fel sem merül már, hogy stresszes vagyok.
A hosszú, mély belégzés meg nem egészséges, az én ezirányú tanulmányaim szerint. Túllégzéshez vezet. Felborítja a széndioxit - oxigén arányt.
Első éves pszichológia hallgatók szoktak ilyen elcsépelt tesztet feltölteni,hogy a statisztikai adatokhoz hozzá jussanak.Miért elcsépelt?Mert nincs releváns alapja a kérdés-válasz konjukciójának.
Különös képpen utalnék itt az alvászavarok stresszel való kizárólagos kapcsolatára.
...Tudja meg,mit gondolok Önről...Jöjjön csak közelebb...Mindent tudok ami tudható...Legyen magabiztos a jövőjét illetően...
Bárcsak lehetne stressz nélkül élni...
Annyi minden okozhat stresszt, de a lényeg, hogy hogyan lehet csökkenteni? Arra gondolok, hogy amikor észreveszem, hogy egy stressz helyzetbe kerültem, akkor tudatosan beindíthassak magamban egy mechanizmust, ami segít elkerülni, hogy ideges legyek, amivel nem engedem, hogy eluralkodjon rajtam a feszültség a pánik a remegés és ami még ezzel jár. Vajon létezik ilyen elhárító technika?
Akit érdekel, esetleg érintett, az alábbi teszt alapján eldöntheti, befolyásoló tényező az életében a stressz?
További ajánlott fórumok:
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- Miben befolyásolja a reggeli tesztet az, hogy előző este mennyi folyadékot iszol?
- Gyermekek lelkivilága, avagy a mentális fejlődésüket befolyásoló tényezők
- Melyek azok a tényezők amik befolyásolják a mell növekedését?
- Milyen tényezők befolyásolnak egy mobiltelefon megvásárlásánál?