Strand, tenger, óceán undor (beszélgetés)
Az említett vizek nekem sokkal jobban tetszenek, mint akármelyik frissen trágyázott szántóföld. Tehát minden relatív.
Egy pár éve a Tisza-tónál nyaraltunk, mar nem tudom hol. De ha valaki felusmeri ez alapjan írja már meg. Egy kis falu volt. Volt ott egy patika, mint ha a múlt századból maradt volna itt. Szinte láttam magam előtt a kis esernyős hosszúszoknyás lányokat. Meg a konzervatív pasikat feketében. Meg szürkében. Arra emlékszem hogy egy pici fehér épület volt, nagy bejárattal. Kaviccsal felszórva a bejáró. Belül meg minden olyan mint kívül. Olyan kis régies. Ósdi. Még asszem patikamérlegük is volt. De ez nem most volt már. Jó régen. Azóta változhatott.
A Tisza-tó egyébként jó. Szép. Nem olyan izgalmas mint a Balaton. Mert egész más a bája. A nyugalom szigete.
Hagyd a fenébe.
Nekem mondjuk kedvencem a Vörös tenger, ahol az orrom előtt közvetlen úsznak el a halak, hatalmas teknősök, alattam delfinek, de ugye ki mit szeret. Én elvarázsolva érzem magam, akárhányszor is megyek :)
Isten ments! Szerintem vizet se igyál, tudod hányan belefulladnak és ott oszlanak szét. Tudtad, hogy tele vannak a folyók is fogamzásgátlóval, egyéb gyógyszer maradványokkal.
Folyadékot, csak növényből préselj magadnak.
Ha, meg van már a helyed, én szívesen feláldozom magam helyetted az óceán parton, duzzogva, de belerohanok én az óceánba.
Több millió éve szennyezik a tengereket, óceánokat a bennük élő élőlények. Az emberi hullákról, hulladékokról már nem is beszélve.😁🐟🦈☠️
Egyébként hogyab tisztálkodsz? Milyen vizet iszol?
További ajánlott fórumok:
- Vizek (folyók, tavak, tengerek) ABC.ben
- Zöldség, város, autó, virág, szín, tárgy, gyümölcs, tenger, egymás után
- Világ-érjei, csermelyei, öblei, tengerei, óceánjai, folyamjai, patakjai, csatornái
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Ducin strandolni
- Hol lehet tengeri strandoláshoz gumicipőt (szilikoncipőt/szandált) venni?