Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Sterilizáció után terhesség fórum

Sterilizáció után terhesség (beszélgetés)

1 2 3 4
96. bozsu55 (válaszként erre: 95. - Bakkantó)
2019. márc. 28. 10:37
..akkor maradt a két gyermek.
2013. márc. 19. 18:11

Sziasztok!

Én is most vagyok ebben a helyzetben!Nekem 22 évesen két gyerek után kötötték el a petevezetékem,mert orvosilag indokolt volt.14 év után mi is vágyunk egy harmadik gyerkőcre,így jutottunk el a Kaáli Intézetbe,ahol jelenleg egy "komplett csomag" 420ezer forint!Ezt még pontosan nem tudom mit jelent de ha eljutok addig akkor itt megírom!:)

Én is próbálom keresni a lehetőségeket,hogy hátha lehetne olcsóbban,de eddig nem sokra jutottam.

2013. márc. 12. 18:10
91
93. dianalujza (válaszként erre: 91. - Dianalujza)
2013. márc. 12. 14:24
syastok nemtudom hodkelmegnéznia üzeneteket nemértekhozá
2013. márc. 12. 14:22
dianalujza 89
91. dianalujza (válaszként erre: 89. - Dianalujza)
2013. márc. 12. 14:07
halombikprogramot nemtámogatja tb akormenyipénzbekerülminden
2013. márc. 12. 13:41
sziasztok én 3éveelkötetem magam 2gyerekután demostrájötem hogyhüjeségvol deagyerekek mégszeretnének kistesót demáa tbnemtámogatja alombikprogramot ugyhogynekemkelálni minden költségeket de nemtudom menyipénz öszesen akezelés
2013. márc. 12. 13:38
sziasztok én eletemkötve 3éve deszeretnénk 3babát decsaklombiklehet atb megnemtámogat segitseteknekem
2010. okt. 20. 21:30

Én is ebben a helyzetben vagyok... Úgy tűnik, nem is olyan ritka...

Egy nőgyógyászati, hasi műtét és három császár után elkötötték a petevezetőimet, három és fél éve. És ma pozitívat teszteltem. Pénteken megyek orvoshoz.

A probléma, hogy közben elváltam, egyedül nevelem a hármat, a volt férjem anyagilag egyáltalán nem támogat. A baba - ha igaz, hogy van és nem a teszt téved, de sajnos tartok tőle, hogy nem - szerelemben fogant, de olyan kapcsolatban, amelyben nem valószínű, hogy vállalható.

Ezt a rettenetes helyzetet...

87. 9e36cbb27b (válaszként erre: 7. - Vvicus)
2010. márc. 15. 19:38
ha valaki nem terhes, a szervezete nem termel Béta HCG hormont. minél idősebb a terhesség annál magasabb az értéke.
2009. dec. 23. 09:34

Sziasztok!

Mindenkinek NAGYON BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT szeretnék kivánni!

"A szeretet ünnepe

Meghitt, szép Karácsony, titoktól csillogó szemek,

Vajon a szeretteimnek mit is vegyek?

Lehet nagy ajándék, vagy csak szerényebb,

A család együttléte mégis a legszebb.

Együtt díszíteni a karácsonyfát,

sütni-főzni a finom vacsorát,

fenyőillattal teli a szoba,

megterített asztalon tányérok vannak sorba.

Örül a család apraja-nagyja,

ajándékát mindenki megkapja,

talán egy percre elkalandozunk,

olyan jó, hogy mi így együtt vagyunk.

Becsüljük meg hát, hogy együtt lehetünk,

ne múljon el soha a szeretetünk,

nem kell ide drága ajándék,

hisz a család, béke, nyugalom a legnagyobb érték."

egy nagy ölelés hozzá! Manyusz

2009. dec. 18. 19:45
Bár olyan hamar valóra válna! De ezek a piszkos anyagiak mindig közbe szólnak a fene enné meg! De talán egyszer! Bár addig lehet már nagyanyó leszek!:)
84. vkj77 (válaszként erre: 83. - Manyusz)
2009. dec. 18. 19:06
Sok szerencsét Nektek!Remélem valóra válik az álmotok!:)))
83. Manyusz (válaszként erre: 82. - Vkj77)
2009. dec. 18. 19:00

Szia!

Én ugyan a 4 gyereket nem császárral szültem de igaz, hogy nálunk sem volt megoldott a fogamzásgátlás, de már ezerszer megbántam, hogy megtettem. Valahogy még most is nagyon szeretnék egy picit. Igaz már ez a második házasságom és párom is nagyon rajta lenne, hogy legyen egy közös gyermek is. De nálunk már csak a lombik megoldás jöhet szóba. Nagyon szeretnénk, remélem egyszer meg lesz annak az ára is.

82. vkj77
2009. dec. 18. 15:08
Gratulálok és jó egészséget Nektek!És én azért kezdek nem hinni ebben a dologban.Nekem a fogamzásgátló hatása az volt,hogy amikor terveztük a babát,ahogy teljesen kiürűlt a szervezetem,ikreink lettek.Akkor teljesen kikészültem.Most már nagyon örülök,hogy rendben ment minden.De már nem szerettem volna több gyereket (így is 2 helyett 3 van),ezért császárnál én is kértem.Azért remélem a legjobbakat.De,ha mégis jönne,hát majd lesz valahogy:)))
81. Manyusz (válaszként erre: 77. - 59e6a0feed)
2009. dec. 10. 10:01

Szia!

Szeretnék gratulálni még egyszer és jó egészséget kivánni. Találtam egy gyönyörü verset is hozzá!

"Gyermekemnek

Rengeteget álmodoztam Rólad gyermekem,

Tudtam, hogy eljön az idő, mikor itt leszel nekem.

A hasamban hordtalak, szívem szíveddel dobbant,

A gyertyaláng lelkemben gyönyörű lángra lobbant.

Dúdoltam, daloltam neked dalokat, verseket,

De csakis a világon a legszebbeket.

Telt-múlt az idő, s eljött a tél,

Csoda történt akkor, mert Te megszülettél. "

2009. dec. 9. 20:20
Gratulálok és jó egészséget kívánok neked, nektek.
2009. dec. 9. 19:45

Gratulálok én is és pihenj sokat!

Én csak az elsővel voltam rosszul, inkább elájultam mindenhol ahol 2 percnél tovább kellett állni. Amugy nem voltam rosszul. A többivel meg már nem volt idő rosszul lenni. Mindig volt mit csinálnom.

Mégegyszer nagyon örülök hogy minden rendben!

Bár nem tudom, hogy milyen kislányt várni a pocakban, mert mind fiu nekem meg. De talán egyszer!

78. Zizisicc (válaszként erre: 77. - 59e6a0feed)
2009. dec. 9. 15:14

Gratulálok és sok boldogságot! :o))))

(..... meg kitartást .... én is vacakul voltam mind a háromnál ....)

2009. dec. 9. 14:53

:))))

Sziasztok!

Ma megvolt az orvosi vizsgálat, babóca a helyén van és 13 hetesek vagyunk, mindent rendben találtak az UH-n. A férjem magától rájött és az volt a kommentje a dologhoz, hogy reméli fiú lesz,hogy a megmaradjon a nemek aránya. Boldogok vagyunk!

Most is ugyanolyan vacakul vagyok, mint a többi terhességemnél....de ha előbb nem akkor mikor kibújik újra minden okés lesz.

Köszi a jeleket!

2009. dec. 8. 22:56
Tekneos jól vagy?
2009. dec. 4. 09:09

Szia Kacskarina!

Látom kidobott az ágy?! Ilyen korán?

Hát igen, ezen elgondolkoztunk mi is és hidd el egyikőnktől sem áll távol ez a megoldás sem, hisz párom is nevelőszülöknél nőtt fel. Én minden gyereket szeretek, és nekem sem okozna gondot, hisz még ugyérzem, hogy tudnék neki adni annyi szeretetet, amennyi még sok is lenne. Gondolom egy gyereknek az sosem elég! Csak hát itt jön a de! Itt mi 1,5 éve élünk Svédországban. Férjem itt dolgozik 4 éve. Mi odahaza ismerkedtünk meg egy hosszabb szabadságán (vagyis már régebben is ismertük egymást látásból) és akkor nagyon sikerült egymásba gabalyodnunk érzelmileg. Én már akkor elvált voltam, ő még nem. Tavaly sikerült pontot tenni neki is a végére, és idén februárban összeházasodtunk. Minek a hosszu udvarlás ilyen idősen? Szóval én feladtam a munkám, odahaza, "elrendeztem" otthon maradt gyerkőceim sorsát. Ugymond. A két nagyobbik már dolgozik, a 3. iskolába jár még és az apjával él, az ő szakmáját választotta (vadász-vadőr) igy otthon ezt ő hamarabb megtudja tanulni. A lekisebb 14 éves, él velem itt kint. Itt mi még nem vagyunk állampolgárok, meg még nem tudjuk teljesen a nyelvet sem. (én most járok suliba). Egy keresetünk van, ami az örökbe fogadásnál szintén nem előnyt jelent. De viszont odahaza sem tudnánk elinditani, mivel nem lakunk ott sem, és nem is dolgozunk ott sem. Hát Bár olyan könnyen mennének a dolgok, egyikőnk sem lenne ellene, egy picinek, még ha nem is vérszerinti, ugyanugy szeretnénk nagyon! Kellemes napot mindenkinek!

74. 5fbb0bd9cd (válaszként erre: 73. - Manyusz)
2009. dec. 4. 03:38

Szia! Nem akarok nagyon bölcset mondani...csak amit gondolok az a következő.

Négy saját gyermek után, ha a páromban is lenne hajlandóság, akkor én biztos, hogy örökbefogadnám az ötödiket. Akkor is, ha lehetne sajátom is.

Ha gyermeket szeretnétek (és tudtok szerető-biztonságos otthont adni neki), akkor gondolkodjatok el ezen a lehetőségen. Már jól ismerheted a fogantatás-terhesség-szülés minden csodáját, már ezek nélkül a lépcsőfokok nélkül is igazi anyja tudnál lenni egy mostoha sorsú gyereknek...

Ismerek két olyan családot is, ahol 3 illetve 4 gyerkőc után örökbefogadtak...mindkét történet eddig teljes "happy end" :)

73. Manyusz (válaszként erre: 71. - 3b41f6053f)
2009. dec. 3. 22:04

Szia Adrienn04!

Ó igen tényleg igy van! Csak hát ugye, Én és a párom kint élünk Svédországban, itt 1.250.000,- Ft. Pontosan! Odahaza, meg 4-500.000,- Ft. Mivel nem fizethetem a TB-t, mivel állandó lakcimem Magyarországon nincs.No meg az, hogy nem egészségileg vagyok meddő, hanem technikailag, igy nem is támogatna a TB. még ha lenne állandó lakcimem sem. Hát akadályok mindig vannak. De most jelenleg azt az 500.000,- Ft is nehéz lenne összeszedni. Pedig annyira szeretnénk, hogy kimondani is nehéz. Talán egyszer sikerül valahogy megoldani. És egyszer irhatom, hogy összejött!! Reménykedünk!

72. vvicus
2009. dec. 3. 19:06
Tekneos, mi újság veletek?
71. 3b41f6053f (válaszként erre: 70. - Manyusz)
2009. dec. 3. 09:35

Szia !

Én úgy tudom,hogy lombikkal még lehet babád

2009. dec. 2. 20:27

Sziasztok!

Én is le vagyok kötve, már 6 éve. Nekem anno az orvosom azt mondta, hogy lézerrel süti össze a petevezetékem mert ma az a tuti! Hát én akkor nem is tudom, hogy hogy bolondulhattam meg annyira hogy azt megtegyem, de ma már nagyon megbántam!!! Én ugyan nem császárral szültem egyik gyermekem sem, 4 csodálatos nagy fiam van. De akkor valahogy ugy gondoltam, hogy már nem akarok több gyermeket, persze akkor nem tudtam, amit most, hogy 20 év után el fogok válni, és ujra férjhez megyek, és ennek a kapcsolatnak a legszebb gyümölcse egy gyermek lenne! No ez az de most ez a fantasztikus tuti megoldás elég jól müködik és még véletlenül sincs rajta egy aprócska pici lyukacska sem. Sajna! Pedig mondtam is a férjemnek hogy a kis katonái mehetnének esetleg faltörő kossal is hátha sikerülne átfurni magukat azon a tuti megoldáson. Jót nevetett.

Hát én is azt javasolnám, hogy menj el dokihoz, hogy legalább egy UH-t csináljon, hogy nehogy méhenkivüli terhesség legyen! szerintem.

No kellemes estét mindenkinek.

69. Kis Cidri (válaszként erre: 66. - 59e6a0feed)
2009. nov. 30. 16:45

Szia!

Mi most gondolkodtunk ezen a megoldáson és most döbbenten olvasom az esetedet. Látom már régebben nyitottad a fórumot, beszéltél már az orvosoddal?

2009. nov. 23. 11:37
Na ne már!!Én is sterilizálva vagyok.3 császár után.Nekem azt mondták, hogy "elvarrják" a petevezetéket és ma már olyan spéci öltést tesznek bele, hogy nagyon nagyon pici esélye van a teherbeesésnek. Hát neked csak gratulálni tudok, ha még vállalsz egy gyereket és gondolom még egy császárt, ha a többi is az volt.Várom a folytatást, hogy mi lesz a dokinál.
67. 5fbb0bd9cd (válaszként erre: 66. - 59e6a0feed)
2009. nov. 6. 10:27

egyetértek

ezen kívül a megérzésem is azt súgja, hogy itt nálatok semmi komplikáció nem lehet...legalábbis ha megnyitom ezt a topicot mindig fülig szalad a szám :))

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook