Attól függ, ha pl. cukorbeteg, a legnagyobb hülyeséget követed el, vagy savtúltengésed van, stb... ez egyén függő. A testkontroll szerint igen, pl. az anyukám ettől hízott... felborult az emésztése.
Én a napi ötszöri kontrollált, alacsony kalória, ch- és zsírtartalmú, vegyes! étkezés mellett teszem le a voksom.
Igen,nekem a cicimet meg a számat csinálta annó.Szerintem nagyon profi,és nagyon korrekt.És bár olyan szexi asszisztense nincs mint Wágnernek,de ő magában olyan szép-szerintem-hogy pótol minden asszisztenst:D:Dha érdekel priviben megírom az elérhetőségét,ide már nem akarom,mert annyira offolunk,hogy kibasznak,mint macskát....:D
Csak rápillantottam a piercing témára... meg a többire:) Én úgy érzem,nem rajongókat gyűjtök, hanem madárijesztőként működöm:(( Van vmi konkrét tapasztalat? Hol találom?
na mit találtál?:)egy ideje nincs fent semmi az adatlapomon,túl sok volt a rajongó...:)amúgy most nagyon offoljuk a topcit,és elnézést is érte,még csak annyit,hogy ha jó dokit keresel Krasznai Zsolt nagyon profi!Mondjuk csillucicia száját elnézve Wégnerre is csak jól járhatsz:)