Spirál felhelyezése? (beszélgetés)
igen meg van a menszeszem, ezt találtam egy orvos válaszában : Az orvosa mit mondott el Önnek a spirál felhelyezése után, ha ilyen egyszerű és hétköznapi kérdésben nem világosította fel? A felhelyezés után 1 hétig szigorúan tilos nemi életet élni és fürdőkádba ülni, utána azonnal védett, tehát nem szükséges semmiféle kiegészítő védekezés. 1 hétig érdemes napi 3x2 NoSpa tablettát szednie, hogy segítséget nyújtson a szervezetének abban, hogy a bekerült idegentestet spontán méhösszehúzódások /görcsök/ formájában ne próbálja meg kilökni vagy elmozdítani.
...nem hiszem, hogy ha valaki beleül, az fertőzést kapna.
Nem ülök bele, mert zuhanyozni szoktam, de a vizünk nem "piszkos" :)
Hát nem az van fennt ez uj fajta (7500ft-os ) állitolag már csak ilyet lehet kapni réz van benne a goldlilyset meg az ezüstöset is megszüntették. Hát tegnapi nap az nagyon durva volt, ma egy fokkal jobb, a menszeszem meg van most de semmi változást nem vettem észre azon kivül hogy görcsölök mintha szülni kéne :( Hát remélem jo lesz ,
nekem aztán tök mindegy a víz minősége..... a lényeg hogy beleülsz a mensis vízbe vagy sem?
Olyankor viszont, a nemi élet sem javasolt.
Te ugye nem dőltél be annak a gagyi kísérletnek, amit víztisztító forgalmazók szoktak mutogatni, a "nagyon piszkos ivóvizünkről"? ;)
hu de elkalandoztunk az adott problémáról :)
Képzeld, igen. És te hallotál már a vízminőségi előírásokról?
Hallottál már róla hogy olyankor nyitva a méhszáj?
Ha a csapvízben olyan fertőzés van, ami megbetegedést okozhat, akkor elzárják a rendszert.
na meg kinek van gusztusa véres vízben lubickolni?
Otthon a kádban milyen fertőzéstől kell tartani? :O
Mensinél nem tanácsos a fürdés a fertőzés veszély miatt.
Szia. Nekem kb 2éve van fent! Én 3napig görcsöltem,de vettem be gyógyszert. Mi már együtt voltunk a párommal mikor elmúlt és semmi baj nem volt! Jó lesz hidd el. Eleinte rossz... És majd ha megjön!!! A felhejezés után az első nagyon erős lesz. Ha csak nem az 50ezres spirál van fent.
Ha tegnap tették fel, akkor gondolom, most menstruálsz, vagy nem?
Ugyanúgy lehet kádban fürdeni.
Ezeket nem mondta el az orvosod?
Sziasztok a segitségeteket kérném
Tegnap spirált rakattam fel , az volna a kérdésem meddig fogok görcsölni? Mikor lehet szexuális kapcsolat a fel helyezést követöen egy hét valahol azt olvastam hogy kádban sem jo ilyenkor fürödni?
További ajánlott fórumok: