Spenótfelfújt virslivel recept


2 csomag fagyasztott spenót(vagy 1 spenót+1 sóska)
2 tojás
szerecsendió
2 dl tejszín
kis reszelt sajt(parmezán,karaván...)
vaj,zsemlemorzsa
3 virsli felkarikázva
só,bors
A Spenótfelfújt virslivel elkészítési módja:
A hozzávalókat összekeverjük,kivajazott,morzsázott edénybe töltjük.Mivel a térfogata nőni fog,így egy jénaiba javaslom úgy,hogy max. a feléig töltsük meg.Ha túl híg egy kis zsemlemorzsával megköthetjük. Nagyon finom,ha a tetejére még reszelünk sajtot,és karaván-szeletekkel lazán terítjük.kb.30 percig sütjük,amíg a teteje kicsit megpirul
Én kifejezetten utálom a spenótot és a sóskát,de ezt lehet úgy csinálni,hogy repetát kérek.A gyerek miatt fontos,hogy egyek mindent,és ő lássa hogy ezek finomak.Próbáljátok ki!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: hettikem, 2008. nov. 25. 16:16
A spenótfelfújt virslivel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.