Ha nem bánjátok, közben elmesélem hogy mi történt azóta. Sajnos egy antibiotikumos és szteroidos kezelés kapcsán kiderült hogy elszaporodott a candida a szervezetemben, ezért voltak mostanában falási rohamaim. (4-5 tábla csoki fél óta alatt és hasonlók) A vizsgálat szerencsére kiderítette, és azóta "kezelés" alatt állok. A véremben sokkal kevesebb a candida a 1 hónappal ezelőttihez képest, úgyhogy elmondhatom hogy sikeres a terápia. Páromnak szintén ugyan ilyen gondjai voltak, valamint nagyon korpás volt a feje és hámlott az arca is. Azóta neki is javulóban vannak az eredményei. Sokkal frissebbek vagyunk, kevesebbet vagyunk idegesek (páromnál ez nagyon nagy gondot jelentett korábban), jobb a közérzetünk, nem vagyunk felfúvódva, tudjuk kontrollálni hogy mikor mit eszünk, és nem feltétlenűl kívánjuk minden nap az édességet, és elkezdtünk fogyni.
Engem az egséz vizsgálat érdekelne, hol és mennyiért lehetne ezen részt venni? Nekem pont a szülés óta vannak gondjaim amire az orovosk legyintenek. Készülök elmenni egy teljes kivizsgálásra, de most ez egész iránt nagyon érdeklődő lettem.
A sötét látóteres ultramikroszkóppal végzett élő vércsepp analízis egy átfogó vérvizsgálat. Felvilágosítást ad a vér alakos elemeinek minőségéről és működőképességéről. Lehetővé teszi különböző betegségekre utaló zavarok és elváltozások megfigyelését az „élő vérben”, mielőtt még a konkrét betegség kialakulna.