Sosem élveztem a szexet, csak magát az aktust.Csókolózást... (beszélgetés)
Igen azt, csak ez engem bánt, hogy ilyen vagyok.
Az emberek mindig azt csinaljak,ami jo mindkettojukbek.
Ha te nem egy troll vagy, csak rosszak a szexualis berogzodeseid.
Mert mindig azt csinaljak, aminmindkettonknek Jo.
Jó pszihológus lenne belőled. Ha valaki felkeresne, mert nem élvezi a teste csókolgatását, máris lepszihopatáznád, ez alapján.
En is csak tanulok, ne szegyenkezz!
Csak nekem tobb idom lesz ezt a merhetetlen tudast felhasznalni. Eddig azt hittem, hogy az aktus elott, amikor meg csak ruhaban simogatjuk, oleljuk egymast is az elojatek resze. Most meg kiderul, ha nem nyalaznak vegig, mint egy Calippot legtobben, elojatek sem volt.
Szoval, ha a partnered mast simogat, csokolgat, nezeget meztelenul, az nem is megcsalalas, hiszem az nem szex?
Erezt magad szerencsesnek, hogy meg nyugdij elott, 30+ ev hazassag utan valaki felvilagosit a szexrol ilyen pontos fogalmakkal XD
Akikkel én voltam kapcsolatban , ők is szerettek adni nagyon.A férjem, pl. elnézte nekem, hogy mindig siettettem az előjátékot.
Sok szerintem el lenne legfeljebb kis oràllal (neki) és mehet a dolog.
Szerintem nem, amúgy meg ezzel egy másik vallomásra akartam reaálni. De amúgy még jó, hogy itt az összes többi vallomás olyan érdekfeszítő.
Uncsi és érdektelen vallomás tőlem kukoricán is csinálhatod kaptál hozzá.
Sőt, vagyunk akik még az utójátékot is.
Én nem olyan pasikkal találkoztam, akik durr bele.A pasik szeretik az előjátékot.
Semennyit, még soha.
Itt az szorul felvilágosításra, aki kiírta a témát.
Az az előjáték. Ha csaj vagy akkor te vagy sok pasi álma, hogy rögtön lehet durr bele.
Test csókolgatása, mellek szopogatása, stb.
Látom nem sokat szexelsz .Felvilágosítalak,az előjáték.
Ezek jók, ugye... Meg a címbeli aktus, mint írod.
Akkor mi a szex azon része, amit nem élvezel?
De már igen, sokszor jártam a Turulnál, amiről mindig azt hittem a Vértes. Közben volt ott egy étterem, aminek az volt a neve Gerecse kapuja. Ott és akkor elbizonytalanodtam.
Megígérem, ha majd veled beszélgetek, akkor hosszasan simogatom a laptopom képernyőjét, hogy jó legyen neked, és véletlenül sem fogom nyalogatni.
Szóval még te sem jutottál el oda?:D
Gyengéd,hosszú simogatás , a csókolózás, látvány, csábítás, érzelmek, ilyesmik izgatóak számomra.
További ajánlott fórumok: