S.O.S.-44? (beszélgetés)
A tulajdoni lapon van X hányad a te neveden az a tied. Szerintem is. Maximum a lakásba fellelhető tárgyakért mehet a hajcihő....
Nem irigyellek.
A tulajdonjog nem attól függ, hogy az-e az állandó lakcímed, vagy nem. Ha a földhivatali bejegyzésen Te neved szerepel tulajdonosként, akkor az a tiéd!
Kitartás ezt jól tetted,hogy meglépted.
igen, a tulajdonod marad mindenképp!
ne hagyd magad zsarolni
az én édesanyám is alkoholista, per pillanat fogalmam sincs, h merre van...
a gyerekeid már nagyok, tudnak magukra vigyázni, szóval csak a saját érdeked legyen a szemed előtt!
én várom már, h el tudjak költözni anyámtól, aki az idegeimre megy...
szóval hidd el, ugyan "csak" 18 vagyok, de nagyonis megértem a helyzeted! De te legalább le tudsz költözni, ez is jobb, mint a semmi!
sok kitartást, és szerencsét kívánok!
Sajnos sok okos tanácsot nem tudok adni.
De tarts ki! Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden, akkor ne hagyd magad befolyásolni. Nem tudom mivel zsarol, de szerintem járj utána alaposan, hogy jár-e valami hátránnyal, ha kijelentkezel, vagy esetleg ha nem jelentkezel ki.
A tulajdonjog nem attól függ, hogy az-e az állandó lakcímed, vagy nem. Ha a tulajdoni lapon a Te neved szerepel tulajdonosként, akkor az a tiéd!
Hiszen lakásod lehet 5 is, de álladó lakcímed, csak egy. Attól még a másik 4 is a tiéd.
A fiam már külön él,a barátnőjével.
A lányom egyetemista még egy évfolyama van!
Sajnos senki nem érti meg miért jöttem le albérletbe.
Az ital szóra is ugorni tudnék,nem még megérezni valakinek a leheletén.
A lányom az apjával maradt(úgytudtam csak ideiglenesen),és most zsarol hogy jelentkzzek ki a házunkbol.
Vajon a tulajdonom marad-e,ha nem is lakom ott és nem vagyok bejelentkezve állandó lakónak?
Valaki adjon tanácsot!!!
Köszönöm!
jajj :S :S
szegény
meg tudlak érteni, hidd el!
az előző barátom is ivott...
nem valami kellemes
milyen gondokról van szó? ha nem akarsz, ne válaszolj
Az ital miatt válunk a férjemmel!
Albérletbe költöztem!
Itt kezdődtek a gondok!