Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sörben sült mustáros csirkeszárny recept

Sörben sült mustáros csirkeszárny recept

A Sörben sült mustáros csirkeszárny hozzávalói:
1 kg csirkeszárny
mustár
5 dl sör
4 evőkanál vaj
őrölt feketebors
őrölt fehérbors


A Sörben sült mustáros csirkeszárny elkészítési módja:
A csirkeszárnyakat megtisztitom, majd tepsibe helyezem egymás mellé. A mustárt a borsokkal kikeverem, ízlés szerint (én jó borsosan szeretem), majd egyenletesen bekenem a tepsibe rakott csirkeszárnyak tetejét. Csak a szárny tetejét kenjük be! Ezután a szárnyak közé elszörtan elhelyezem a vajdarabokat, és leöntöm sörrel. Fóliával letakarom, majd előmelegített sütőben 200 fokon párolom kb. 40-45 percig. Ezután leveszem a fóliát és pirosra sütöm. Rizibizivel tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A sörben sült mustáros csirkeszárny elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook