Sörben sült mustáros csirkeszárny recept
A Sörben sült mustáros csirkeszárny hozzávalói:1 kg csirkeszárny
mustár
5 dl sör
4 evőkanál vaj
őrölt feketebors
őrölt fehérbors
A Sörben sült mustáros csirkeszárny elkészítési módja:
A csirkeszárnyakat megtisztitom, majd tepsibe helyezem egymás mellé. A mustárt a borsokkal kikeverem, ízlés szerint (én jó borsosan szeretem), majd egyenletesen bekenem a tepsibe rakott csirkeszárnyak tetejét. Csak a szárny tetejét kenjük be! Ezután a szárnyak közé elszörtan elhelyezem a vajdarabokat, és leöntöm sörrel. Fóliával letakarom, majd előmelegített sütőben 200 fokon párolom kb. 40-45 percig. Ezután leveszem a fóliát és pirosra sütöm. Rizibizivel tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2011. febr. 26. 22:49
A sörben sült mustáros csirkeszárny elkészítési módja és hozzávalói.