Sopronban hol tudok szobabiciklit venni? (tudásbázis)
Hajrá... Nekik az áru készletükből mazsolázhatsz a neten, viszont az eladók nem értenek hozzá túlzottan. (Akihez nekem szerencsém volt, azok közül egyik sem szagolt semmihez, felvették, mert eladó... Abból is a bunkóbb fajta, aki visza sem köszön :P). Eisenstadtban más a helyzet, ott van, aki ért bizonyos részhez (akár angolul is), de tudni kell németül, ha más tésztájába nyúltál.
Kitzingeréknél, ha valaki nem tud válaszolni, akkor tudják kit kell kérdezni, de általában mindennel tisztában vannak az eladók (max nem gyakorlók az adott sportágban).
A biciklisek mindent tudnak kisujjból, meg felcsapják a kapalógust a megfelelő oldalon.
A testépítőshop meg egyéb tip csak. Alapvetően más a profil, de idevág. Mindkettőben Értenek ahhoz amit csinálnak, de fogalmam sincs, hogy tudnak-e ilyesmit rendelni.
Balfi u. Fricikli.
Meg sportszer sanszos a Várkeren a Power shopban, a Tescón belül a pénztárakkal szemben. De ezeknél max. ha pontosan kinézel valamit, és van a szállítóiknál.
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok venni kakaóbabot? (natúr, nem kandírozott...stb)
- Hogyan tudok úgy felvenni lányokat facebookra, hogy a párom ne lássa meg hogy kit vettem fel?
- Ikeás állólámpám papírja elszakadt, de külön nem lehet kapni rá. Szerintetek hol tudok venni?
- Most tudtam meg, hogy jövő héten esküvőre kell mennem! Hol tudok Győrben vagy Sopronban valami csinos ruhát venni ami nem túl drága?
- Soproni anyukák segítsetek!Baby Shopos poncsót szeretnék venni, de nálunk nem lehet kapni.Van sopronban márkaboltjuk, tudtok elérhetőséget?
- Valaki tudna olcsón fénymásolást vállalni Sopronban és környékén?Lapot tudok vinni.