Sonkás-gombás Tortilla recept
A Sonkás-gombás Tortilla hozzávalói:20 dkg pirított gomba,
30 dkg kockára vágott sonka,
3 db tojás,
8 dl tej,
30 dkg kukoricaliszt,
sajt,
só, bors, más fűszerek (ízlés szerint).
A Sonkás-gombás Tortilla elkészítési módja:
A tojásokat a tejjel, a kukoricaliszttel és a sóval összekeverjük, palacsintasütőben 4-5mm vastagságú lepényeket sütünk. A sonkát és a gombát feldaraboljuk, ezt követően a besamell mártással összekeverjük, majd egybemelegítjük. A lepényeket félbehajtjuk és megtöltjük a töltelékkel, a tetejét megkenjük mártással. Reszelt sajtot szórunk a tetejére, majd forró sütőben arany barnára sütjük. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2008. okt. 11. 13:54
A sonkás-gombás tortilla elkészítési módja és hozzávalói.