Sokan szoktak lenni, sokat kell várni a SOTE 2. Női klinikán? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?Dr.Vonnák Eszternek van e magánrendelése,Hol és mennyi a tarifa?
Köszönöm a segítséget előre is!
Sziasztok
Amikor én voltam a kórházban minden simán zajlott. Nagyon jó hely.
Nekem orvosok közül Dr Sára Levente,csinálta a műtétemet.Maximálisan megbíztam benne!!!
Csak jót lehet hallani róla,és mindig segít mindenben.Bármikor elérhető,nagy tudással rendelkezik.Mindent meg lehet vele beszélni,én csak jót tudok róla mondani!!Bármikor bárkinek szívesen ajánlom!!!!
Szia ! Én is ott szültem és hát akkoriban (január) tömeg volt, és várni kellett bár szerencsére nekem ritkán kellett odamennem, és akkor is hamar bekerültem.
Szerintem a Klinika túl nagy körzetet lát el. És egyre nagyobb szarban van anyagilag. Bocsi a kifejezésért de ez az igazság.
remélem igen, :) ezt kell kideríteni.
de hogy nézzek körbe...?
szerintem menj minél előbb és körbe is tudsz nézni doki ügyben, hogy ki neked a szimpatikus.
babát vársz?
:(
és mit gondolsz hányra menjek?
Ma de. mindenképp el kell mennem, szóval most semiképp nem várok :), de azért küldd el, köszi! :)
a rendelési idők, mikor-ki, sehol nincs feltüntetve csajok?
az jjó :)
de hol tudom meg mikor rendel?? sehol nem találom a neten.
szóval, ha fél 1re végezni akarok, szerinted hányra kéne menni?:)
én Sára doktornál szültem :-)
őt nagyon is tudom ajánlani neked, főleg ha babát vársz.
nem vagyunk egy pénzes család, mégis a szabija alatt bejött, hogy nála szüljek + a varratszedést is ő csinálta
ja és köszi :)
fél 1re végeznem kell, de sokkal korábban sem lenne jó mert akkor meg mit csináljak fél1ig...:D
értem, szerintem hányra menjek?
meg kihez? nem ismerek ott senkit...
ácsról sok rosszat hallottam, hozzá nem, mg bakoshoz sem...de azt sem találom sehol, ki rendel
ha választott dokihoz mész akkor nem, bár volt olyan is nekem, hogy szólt a doki közbejött neki egy császár
szóval nem lehet kiszámítani
További ajánlott fórumok:
- Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak
- Szerintetek, hogyan lehet valaki CKM vagy FHM címlaplány? Szoktak lenni válogatók?
- Debreceni Klinikán lehet a szülés után az osztályon pizsmában lenni?
- Budapesten a belvárosban milyen köztéri szilveszteri partik szoktak lenni?
- Szerintetek manapság mennyire él még az Emo kultúra, szoktak-e lenni még Emo stílusúak?
- Debrecenben szoktak lenni jobb agyfélteke rajzoktató tanfolyamok?