Soha nem érzékeny a mellem menzesz előtt, de most szinte már fáj (beszélgetés)
Flow ikres lett valszinűleg:)
Csináltam és pozi lett:) szerdán csin. újat.
Nekem a 11. napon lett nagyon halvány, inkább csak sejthető pozi, és a 12. napon kezdtek el fájni a melleim. Előtte soha a mensi előtt.
Ez volt a stimu nélküli ciklusod, ugye? Légyszi számolj majd be róla, hogy mi lett!
Drukkolok!:-)
Ezt Neked kell eldöntened.
Nekem a 25-ös teszt a 10. DPO-n halvány pozitív lett, de van akinek még a nem várt napján is nagyon halványan mutatja a teszt. Sőt, van akinek 4-5 nap késés is kell hozzá.
Ha van felesleges teszted otthon, esetleg több, csinálj. :)
De ne keseredj el, ha még nem mutat semmit.
Nekem is van már kettő :)
De egyiknél sem fájt a mellem.
Mondjuk nekem is így kezdődött a tünet...
Már arra gondoltam a cicimmel lesz valami baj, mert csomókat is éreztem benne, ás ezt a szúró-hasogató fájdalmat. Arra gondoltam ha 1 hónapon belül nem múlik el, orvoshoz megyek, máris a rosszra gondoltam, nem arra hogy valaki más műveli ezt velem...:)
Szerintem vegyél egy ilyen tesztet, aztán a mensi előtt 1 nappal, a reggeli vizelettel nézd meg mit mutat.
Addig pedig vigyázz magadra, egészségesebb életmódra válts, amennyire tudsz, és reméljük a legjobbakat. :)
Simán, 600-700 ft-ért lehet az xepil-eset venni, abban 2 db teszt csík van, megbízható. Én is ezt használtam többször is! A mensi előtt 3 nappal már szép pozitívat mutatott.
Szerintem is megéri venni egyet.
Ha két het múlva kéne jöjjön akkor te még csak az ovu körül jársz. Mire akarsz tesztelni ovura ?
Mert én hcg re
Felesleges pénz? Cigi pia ezek pénz pocséklások.
Terhességi teszt!? Szerintem ez pont nem az a kategória.
Sok szerencsét nektek.
:)
ugyan ez van. pont most akartam kérdezni én is.
és annyit eszek mint egy ló. 2 hét múlva kell megjönnie. várjak akkor 2 hétig és ha nem jelentkezik akkor teszt?
Elvileg még csak a 9. Dpo-n vagyok. Mégis nagyon fáj,ha hozza se érek csak a ruha,már az is szinte fáj.
Ha ilyet érzek csinálhatok már tesztet?
További ajánlott fórumok:
- Lehetséges, h megjön a menzeszem, ha nem tartottam szünetet, hanem tovább szedem a gyógyszert?nagyon feszül a mellem, ebből gondolom...
- Nem lehet babám csak lombikkal mégis nő a hasam, érzékeny a mellem, éjjel felkelek enni, hizok, de mensizek...Lehet puffadás, májbetegség?
- 8-ra nem várom és 2 napja fáj, érzékeny a mellem, kivánok bizonyos ételt és állandóan aludnék.Nem akarom magamat elbizni amig nem biztos sem
- Mitől lehet érzékeny a mellem?
- Mitől lehet nagyon érzékeny mindkét mellem? Szinte a melltartótól is fáj!
- Menzesz és érzékeny bőr