Skintim lézeres szőrtelenítéssel van valakinek tapasztalata? (tudásbázis kérdés)
Ennyire nem vagyok képben.
Azt tudom, hogy amikor én szalonban voltam ugyan ezért, semmit nem ért. Igaz az már igen régen volt, talán 18-20 éve. Ez a gépem kb 3-4 éve van meg, egy csoportban ajánlották így mert megvenni. Mert azért a házi használtú gépek sem egyformák.
Nekem otthoni készülékem van és teljesen meg vagyok elégedve. Sokkal kevesebbe kerül mint a szalonokra és tartós. Nekem egy remington gépen van 50 E ft volt.
Használom arcon, hónaljon, intim területen, hason. Bőven vissza hozta az árát!
Szuper dolog.
Lézeres előtt mindig le kell előtte borotválni. Elég furcsának tartanám, ha ez a honlapjukon nem lenne feltüntetve.
Tapasztalatom viszont nincs.
Van valakinek a Skintimmel tapasztalata? Most fogom kezdeni náluk a lézeres szőrteleintést több testájon is.
Illetve a lézeres szőrtelenítéssel mik a tapasztalatok? Megéri, mennyire tartós, fájdalmas? (Dióda lézerről lenne szó.) Hány alkalomra volt szükségétek? Hogy kellett menni? Frissen borotválva, pár mm-s szőrrel, vagy hosszabbra hagyva? Teljesen elfelejtettem megkérdezni tőlük ezeket a nagy izgalomban. 😅
További ajánlott fórumok:
- Lézeres szőrtelenítés vs IPL
- Hatásos a lézeres szőrtelenítés? Vagy a villanó a jobb?
- Lézeres szőrtelenítés
- Villanófényes vagy lézeres végleges szőrtelenítés? Tapasztalatokat várnék! Köszönöm!
- Vélemények, eredmények, tapasztalatok lézeres vagy villanófényes, tartós szőrtelenítés után
- Vett-e valaki lézeres szőrtelenítőgépet (Rio, Remington) magának? Bevált?