Siralmas a magyar foci. Kár nézni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tegnap az albán válogatottban Hoxa anyánk névrokona is feltűnt.
Az olaszok ellen a második félidőben cserélték be Arbër Hoxha-t.
Pedig ma sem történt semmi váratlan. Bejött a papírforma. Igaz az első félidőben gyengén játszott a csapat, de úgy gondolom Svájc már hosszú ideje előrébb tart nálunk.
Nem szabadna a szurkolóknak túlzásokba esni. Az a kijelentés is az volt sok személy részéről, hogy a 4 közé várja a csapatot, ahogy az sem állja meg a helyét, hogy siralmas a magyar labdarúgás.
Az elmúlt évtizedben szerintem sokat fejlődtünk. A világ élvonalába ugyan nem tartozunk, de már nem kapunk ki olyan csapatoktól mint mondjuk Málta.
Ez a mentalitás, olyan furcsa számomra. A világon szinte mindenhol talicskával tolják a pénzt a futballba.
Ha nem kapnák ők, akkor sem lenne egy műszerrel sem több az EÜ-ben, nem lenne több tanár az oktatásban.
Kicsit jobban kellene magunkat szeretni, hogy ne legyünk egymás ellen.
Szerintem kiesnek a mieink, már most az elején.
Egy fecske nem csinál nyarat.
Csak Szoboszlaira építeni nem lehet,11 -en vannak a pályán.
Én nagyon szurkolok azért, hogy minél előbb kiessenek.
Amennyi pénzbe ezek a focisták kerülnek, már meg lehetne váltani a fél világot.
Túlzottan túlértékelt a teljesítményük.
Amelyik már véletlenül is kapuba talál, az milliókat kap érdemtelenül Fúúúúj !
További ajánlott fórumok:
- A szolgáltatóm kivette a csomagból az ID(Investigation Discovery) csatornát. Hogyan lehet magyar nyelven online nézni az élő adást?
- Hol lehet utána nézni hogy külföldön (Skóciában) élő hogy tudja igazolni Magyarországon hogy kint él?
- Melyik TV adón lehet nézni az MB1 Magyar Focibajnokság meccseit?
- Tudna valaki nekem segíteni, hogy hol lehet utána nézni, hogy régebben (pld. 2009. aug. 6-án) milyen időjárás volt Magyarországon?
- Hol tudok magyarul Chuggingtont nézni online?
- Szoktátok nézni a "My family" magyarul "Az én kis családom"című angol komédiasorozatot?