Senki sem szeretne velem és a párommal szilveszterezni... (beszélgetés)
Volt egyszer egy régi szilveszter, ahová egyedül, partner vagy társaság nélkül mentem. Táncházas buli volt, nyilvánvalóan nem volt egy tánchoz sem partnerem. De!
Itt történt egy nagy váltás bennem. Láttam, hogy a párral érkezők egyfolytában azt lesik, nehogy a párjuk rosszul érezze magát. nekem viszont csak magammal kellett foglalkoznom. Akkor mentem a büfébe virsliért, amikor megéheztem, ahhoz a csoporthoz csatlakoztam, akikhez csak akartam. Hamarosan kimondottan élveztem, hogy egyedül vagyok! A vége az lett, hogy egy remek kisebb csoporttal beszélgetve telt az idő nagy része, megismertem egy érdekes zenészt személyesen (aki akkor még nem volt híres, ma már az, és méltán, és megtisztelő, hogy beszélgethettem vele), azzal az utazással összekapcsolva, amire a reggeli ködben indultam, mert a buszállomásig vittek autóval... ahhoz közel laktam, de az ötlet spontán jött... Szóval életem legjobb szilvesztere lett.
Ha találtok rendezvényt, menjetek el, párban táncolni is fogtok, és a családon kívül is köttök esetleg ismeretséget.
Vagy kettesben maradtok! Na bumm! :D Az sem lehet rossz társaság!
Ha jól bogozom, itt ruháról meg bálról is szó van.
Sokfelé szerveznek kifejezetten bált szilveszterre. Nyugodtan el lehet menni, általában kifejezetten párokat várnak.
Ha a ruha ellenére az önbizalomhiány is szerepek, akkor nem a rendezőben van a hiba.
higy ti legyetek nekik az első helyen?? rajongótábort szeretnétek magatok köré? :D
nem értem miért nem jó akármiylen buli, egy buliban lehet ismerkedni, beszélgetni, pörgés van. miért kell feltétlen ismerős?? meg ti legyetek nekik az első helyen.... lehet az ilyen mondatokon gondolkoznak el mások is, aztán inkább mégse hívnak.
Nem vagyunk egyformák. Míg fiatal(abb)voltam mi is elmentünk vagy házibuli, vagy hozzánk jöttek.
A kötelező jókedv és csak igyunk, hogy minél hamarabb jól beseggeljünk soha nem vonzott. Tudom pia nélkül is jól érezni magam.
Na meg, hogy a másnapot másnaposan, fejfájással, nyűgösen végig szenvedjem...áááá, kizárt:) Nem ér annyit az egész:)
Az, hogy neked rosszul esik, még nem jelenti azt, hogy rosszindulatúak. Azt írod, eddig a családdal szilvesztereztek. Most ők nincsenek, szeretnél leakasztani néhány embert a fogasról, és ők nem ugranak, nahát ;)
Vedd fel a frissen vásárolt szép ruhádat, és nézzetek ki valami nyilvános programot, ott aztán még alakulhat úgy, hogy egy társasághoz csapódhattok. Egyetemisták vagytok, könyörgöm, ne legyetek már ennyire élhetetlenek. Egy egyetemista bárhol, bármilyen körümények között tud bulizni :)
Szerintem kaptál itt jó ötleteket - és semmi de semmi rosszindulat :-)
Érezzétek jól magatokat! :-)))
Ne fogd fel megfosztottságnak, én tizenéves koromtól sokszor szilvesztereztem kettesben az aktuális párommal, sòt olyan is volt hogy legjobb barátnővel.(Talán mert én sem vagyok egy partyarc:-))
Én sem értettem soha a kényszert, hogy miért kell mindenképp valami fergeteges buliban tölteni a szilveszter éjszakát.
Találjatok ki kettesben olyan programot, amit egyébként nem szoktatok a hétköznapokon. Aztán, annak is megvan az előnye, ha az ember nem hajnali hatkor esik ágyba kapatosan január 1-én, hanem az év elsò napját is ki tudja használni valami kellemes/értelmes tevékenységre.
"csak ritkán vágyunk a kikapcsolódásra, meg, hogy legyenek barátaink." - akkor ezzel meg is välaszoltad a kerdest. Nem nagyon vagytok mas tarsasagra, de Szilveszterkor megis jo lenne, ha lenne barät, akikkel el lehetne menni.
(nem rosszindulatbol irtam)
Utca bál? Végig dudálni, pezsgőzni, forraltborozni, van ahol utcai zenészek zenélnek, nézz körül, tájékozódj, vannak ilyenek.
Én megértem a problémádat, fiatal vagy, jó pár év múlva örülsz ha otthon lehetsz.
BUÉK!:)
Rosszindulatúság ?????????????
Csak abban alkottunk véleményt, hogy másként is lehet látni a világot.
Te kivel tudsz elbeszélgetni erről?
Ezek szerint nincs.
Megáll a világ, vagy szerezni kellene társakat?
"hiszen együtt élünk, mindig kettesben vagyunk... Járt már valaki hasonlóan?"
Igen, én is így vagyok.
Együtt élünk (még házasok is vagyunk), hármasban, a lányunkkal vagyunk és marha jól érezzük magunkat még éjfélkor is Szilveszterkor más ember nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Kettesben szeretném tölteni a szilvesztert, de ő nem. Mit tegyek?
- Párommal már tervezzük a családalapítást, de mindent át szeretnénk gondolni, mielőtt ilyen komoly döntést hozunk. Segítenétek?
- Érdekelne ki mit gondol az esetemről. Párommal babát szeretnénk, „rajta is vagyunk rendszeresen az ügyön”...
- 2009 Szilveszterre szeretnék kérni programtippeket. Budapest