Seherezádé (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Seherezádé
Lhara!
Ismét vmi szépet írtál!
Kezdek hozzászokni, hogy reggel, ide ülve a gép elé, keressem az írásaidat...
Sherezádé!
Mesélj csak!
Összes cikk - Szex & Psziché - Ezotéria...
...itt lesz!
Szóval... ha kérdésed van, szívesen megosztom veled a gondolataimat.
Addig is ajánlom elolvasásra a másik most aktivizálódott cikkemet Új író? - Szócséplés címmel. Valószínűleg enyhíti az info-éhséged.
Addig is üdv.
Mond, a lapodon az a két szép gyerek a tiéd, ugye?
Az enyémek már mindkettő felnőtt, önálló ember.
Sajnálom, ha ekkora sokkot okoztam neked ezzel az írással... de ha folyton visszavonz valami ide, őszinte szeretettel ajánlom fel, hogy megválaszolom minden kérdésed, talán még a kérdéseeid megfogalmazásában is képes vagyok segíteni.
Valóban különös mindez.
És bizony valóban igényel így első(és eddig egyetlen)olvasatra a legtöbb ember számára magyarázatot. Magam is így jártam. Ezekért az infókért egészen egy holisztikus akadémiáig kellett zarándokolnom, hogy elégedetten hátra tudjak végre dőlni.
/Én megmontam a moderátorunknak, hogy inkább az ezotéria kategóriába sorolnám... de így se rossz. Ide is tartozhat... végül is./
Én sem értem.
Ha a szerelem ilyen kínszenvedés akkor én még nem voltam szerelemes.
Kíváncsiság... rendben. De a történet olyan hosszú... mint maga az eddigi életem.
Tudjátok, magam is így reagáltam, amikor az első írások megjelentek akaratomtól függetlenül... az éjszakába nyúló munkamániámmal készülő nyomtatványok sorai közé. Orvosért sikoltottam... félhangosan, hogy ne ébresszek fel mindenkit a házban.
Nekem ez magas mint libának a vonatlépcső...:DXDAzt se tudom hirtelen h ez most milyen rendezvény,pedig már másodjára olvasom:)))
Ti értitek???
Ugrás a teljes írásra: Seherezádé