Segítsünk egymásnak a mindennapokban, ide leírhatod mi nyomja a lelked, örömöd, bánatod (beszélgetés)
Kedves Bettyna!
Először is gratulálok neked a három gyermekedhez nagyon szépek és aranyosak. Kívánom neked, neveld fel jóegészségben és sok szeretetben. Elhiszem ők a mindeneid az életed értelmei még, ha sokat is kell értük dolgozni, fáradozni. Bocs, ami a férjedet illeti le kell ülni vele komolyan beszélni és egy kicsit állj a sarkadra és vegye ki a részét a család nevelésből, hiszen nem csak a tervezésnél kell jelen lenni, hanem a feladatok ellátásában is kötelessége ki vennie a részét.
Én a helyedben úgy helyreraknám, hogy a lábán nem állna meg. Én a páromra nem panaszkodhattam ezen a téren derekasan ki vette részét az apai feladatok ellátásában. Én szívemből szeretném, ha nem kellene állandó feszültségben élned kétségek között és egy boldog és kiegyensúlyozott feleség lehetnél. Sok szeretettel üdvözöl tégedet Ágnes
Nekem két felnőtt lányom van a nagyobbik 29 éves már lassan jövőre a 30.életévét tölti, a kisebbik pedig 23 éves ő is 24 lesz jövőre. Én is keresztül mentem ezeken. Az én férjem sosem hanyagolta el őket úgyanúgy résztvett az ápolásukban.
Fel a fejjel és remélem mindent sikerül megbeszélnetek. Szívélyes üdv.Ágnes
Kedves Bettyna78!
Bocs, hogy megkérdezem nem véletlenül a hoxán a Babák és Mamák oldalra tetted fel gyermekeidet, hiszen ott kerestem, de hiába? Igen ez idegesítő valóban családban mindig akad valami probléma. Ráadásul nem volt otthon, mert mindketten lebetegedtetek és jó lett volna a segítség ilyenkor. Javulást kívánok nektek mielőbb gyógyuljatok meg. Én szívesen pesztráltam volna, gyermekedet, de sajnos mindenhol nem lehetek.
Jóegészséget mindannyiotoknak és vigyázzatok biztos ez a járvány, ami most van elkaptátok.
Szívélyes üdv.Ágnes
Gyönyörű gyerekeid van,büszke lehetsz rájuk!
Nekem is fáj a torkom,de ma ki kell bírnom..azonnal készülődöm és lakodalomba megyek!Nagynéni vagyok!
Kár,hogy nem dobhatok a menyasszonytáncba egy 100-ast!Ha lenne,megtenném!
Szia!
Én igazából nem tettem semmit , nagyon fiatal voltam amikor mi összejöttünk 16 éves, ő meg 21 szóval kettőnk közül ő volt a tapasztaltabb, aztán egy idő után szóvá tette hogy mindig csak ő kezdeményez én miért nem, egyszerűen lehet ezt szoktam meg nem tudom, mondtam neki hogy nekem ez nem megy , egy ideig piszkálhatta a dolog, úgy érezte nem szeretem. Aztán teltek az évek és ő belenyugodott, talán most tartunk ott, hogy ritkán én is kezdeményezek, de ez nem igazán jellemző még most sem, belenyugodott, és ennyi, tudja hogy én ilyen vagyok, és már elfogadta, de szerintem ha egyből megváltoznék, az már furcsa is lenne neki, szerintem nem értené.
Kedves Bettyna!
Nagyon szeretem a gyerekeket szívesen pesztrálnám a kis aranyost hogy hívják azt a kis édest?
Üdv.Ágnes
Nagyon jó!Egyél pár szem kockacukrot izomláz ellen!
Az a baj,kell egy év mire a sport meglátszik.Én is sokáig csináltam a felüléseket,aztán amikor megbetegedtem,abba maradt.Már sajnálom magam!Sakkozok..az is sport.:-))
Sziasztok!
Már reggel felfigyeltem a témára,csak nem volt időm bekapcsolódni.Egyelőre csak figyelek,mint rangidős!
de máris bátorítanám a kedves súlybajosokat...álljatok szembe a párotokkal és vizsgáljátok meg részletesen..vajon ő,nem változott.?
Ha nem,akkor lehet a fogyókúrát kezdeni...(mellesleg a pasik nagyon szeretik a finom husikat az ágyban)
Sajnos gépezett,miatta kellett pénzt felvenni,
ráadásul devizahitelt,majdnem elment a házunk!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!