Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Segítsetek! Mi ez a fűszernövény? (tudásbázis)
Nem lehet levendula, ami még nem nyílt ki? Bár az jellegzetes illatú, mostanában divatos ételben is.
Köszönöm, majd megnézem. Sajnos nem tudjuk biztosan, hogy fűszernövény e!
ott a topikba is berakhatod a képet
az indexen van fűszernövény topik kérdezd meg ott
Ilyennel még én sem találkoztam. Háttérben snidling van:-D
hát ilyet még nem láttam, illeta milye? tuti h fűszernövény? honnan van?
Nem tudom, hogy milyen íze van, megkóstoltam, de még vagy éretlen vagy olyan semmilyen íze nincs! Úgy néz ki mintha lencse szemek lennének rajta csak világoszöld színű, vékony hosszúkás levelei vannak!
Ja és tegnap nem voltam gép közelben azért nem tudtam megnézni a hozzászólásokat!
Köszi a sok hozzászólást! Végre sikerült feltöltenem a képet a növényről! A képeimnél megtaláljátok!
A Google-ba keresetem először, de nem találtam azért kértem a segítséget!
A moderátornak írj, ha töröltetni szeretnéd a fórumot.
Google-be írtam be, hogy: fűszerek képek és kidobja, az első link
Én is kíváncsi lettem. :)
google-ba írd be, hogy fűszerek és a képekre nyomj rá
kérte is a törlést, de miért adja fel ilyen hamar? Engem meg most üssön meg a guta a kíváncsiságtól?!
no, nekem nem nyílik meg :(
Semmi baj! :)
De látom el is tünt, ennyi volt a kiírása.
:) jaaaj bocsi :) benéztem, azt hittem a kérdező próbálja így megmutatni mire gondol :)
boooocsiiii
Azért linkeltem olyan képet, amin szinte minden rajta van, hogy hátha felismeri melyiket keresi. És talán tudunk segíteni, mivel említette, hogy nem talál képet róla.
ezen van ám sok. csillagánizs, fahéj...
Ha leírod miben volt, milyen íze van, szerintem abbl is tudunk segíteni.
Bocsánat, de nem tudok képet feltenni! Ha kérhetem törljétek a kérdést!
Köszönöm!
Segítsetek! Mi ez a fűszernövény?
További ajánlott fórumok: