Segítséget szeretnék kérni szakdolgozatomhoz. Az állami gondozottakról írok. Tudnátok segíteni, merre keresgéljek? (tudásbázis)
ja elfelejtettem kérdésedre válaszolni.
Kaposváron tanulok védőnőnek
keresgélek még.
Azért köszi, hogy írtál ilyen sokat.
Az a baj, hogy én ugye serdülőket vizsgáltam 14-18 éveseket.Széles skálán, erkölcsi ítélet, jövő beli célok, humánus értékek ilyesmi....ugye ehhez sokféle irodalom volt.Pszichológiai, szociálpolitikai, közgazdaságtan meg miegyebek.
Könyvtárban néztél valamit?
Mondjuk olyan könyveket kéne keresni, aelyek az állami gondozottak életútjával, személyiségfejlődésével foglalkozik.Gondolom leginkább cikkeket fogsz találni.Ez elég nehéz lesz sajnos, bár a témád meg kell mondjam nagyon jó! :D Melyik sulin végzel és milyen szakon?
A konzulensem mondta a 20- 25 főt, hogy interjúhoz elég.
Csak a szakirodalmi áttekintés mint első 20 oldal az lenne már meg, és az interjú változhat több fővel is dolgozhatok.
20 állami gondozásban nevelkedett már szült nőket fogok interjúvolni.
Minden irodalom ami csak van szerintem nálam van, csak kevés az a baj.
És akkor olyan anyákat kérdezel ki akik intézetben nőttek fel?Mennyit kell kikérdezni?
Én anno bementem a könyvtárba és ott elkaptam az egyik ott dolgozót, és számítógépen kinézte nekem az összes témámhoz kapcsolódó irodalmat, utána tudtam szelektálni
heny, már azt is köszi, hogy írtál
A címem: Anyaság intézeti múlttal, de nagyon kevés kutatás volt a témához. Azért említem a kutatást, mert nálunk megváltozott a szakdolgozat követelmény, és kell 5 külföldi, és 10 magyar kutatás a témában, és ezt kell feldolgozni persze kibővíteni további szakirodalmakkal
Tudnátok esetleg segíteni, hogy merre árdemes keresgélnem?
Előre is köszönöm
Mindent szívesen fogadok.
Drog, alkohol fogyasztás, sexuális élet, anyaság, kötődés,szocializáció.Ezekről bármi lehet
Igazából kutatás lenne a legjobb.
Az állami gondozottakról írok.
Irodalom hiányába vagyok
További ajánlott fórumok:
- Miről írtad a diplomamunkád, szakdolgozatod?
- Kisfiamnak a szobájába trambulint vagy kisebb ugrálóvárat keresek, valaki tudna segíteni merre keresgéljek?
- A szakdolgozatomhoz szeretnék mindent megtudni a kamaszkorról. Tudtok benne segíteni?
- Pénzügyi szakdolgozat témát és konzulenst keresek, tud valaki segíteni?
- Tudsz segíteni befektetésről szóló szakdolgozattal kapcsolatban?
- Közbeszerzési referens szakdolgozatra lenne szükségem. Tudna valaki segíteni?