Segítséget kérnék! Sürgősen szükségem lenne egy bontatlan Cod teára! (tudásbázis)
Segítség!
Én eddig még nem éltem át ilyet,de tudom,hogy nagyon sokan már igen. Ezért nincs sok tapasztalatom!
Édesanyám hugánál egy nagyon előrehaladott, nem müthető mozgásközpontot érintő agy daganatot diagnosztizáltak tegnap! Úgy vettem ki az orvosok szavábol,hogy napok, órák számíthatnak!
Nem tudom a cod tea milyen gyorsan fejti ki hatását ,de ugy gondolom minél előbb elkezdi inni annál jobb. Így a 7vége előtt hiába rendeltem meg csak jövö7en ér ide!
Arra szeretném kérni a forum látogatoit akinek még maradt ilyen teája, jelezzen nekem privátban és amennyiben somogy megye környékén(Zala,Baranya ,veszprém) lakik holnap v.holnap után el is megyek érte!
E-mail: Hagi20@freemail.hu
Elöre is köszönöm!
Szia!
Rák esetén használják leginkább!
Köszi!
B.Ú.É.K! Neked is!
Hello!
Bárhová elmennénk egy doboz Cod teáért, sajnos 5.-ig nem tudjuk máshonnan beszerezni!
Aki tud, légyszi segítsen!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Sürgősen szükségem lenne 200ezer Ft-ra, amit 12 hónap alatt havi 20ezerrel tudok törleszteni. Tud valaki megoldást?
- Reizingerné Ducsi Anita: Könyvviteli alapismeretek könyvre lenne sürgősen szükségem, hol találom meg?
- Sürgősen ügyvéd tanácsára lenne szükségem, ingatlanvásárlással kapcsolatban! Tud valaki segíteni?
- Sürgősen szükségem van műanyag, fehér 45x65-ös bukó-nyíló ablakra!
- Jogász segítségre van szükségem sürgősen! Segítesz?
- Sürgősen szükségem van 20 db krampusz szarvacskára hol kapok Bp-en? Mikulásra kell.