Segítséget kérnék!!! Babát várok és nagyon lelassult az anyagcserém!!! (beszélgetés)
Nekem mikor 3 éve babát vártam a gyógyszertárban kapható bio szilvalé. Minden nap megittam egy decivel vagy egy picivel többel és simán ment.
Remélem minél előbb sikerül valamit találni.
Szia!
Ismerős a helyzet. Amikor a kisfiamat vártam, eléggé vashiányos vérszegény voltam. Akár milyen vaskészítményt írtak fel nekem, amiket hiába szedtem, ugyan úgy csökkent tovább. Emellett természetesen iszonyú székrekedésem is volt. A védőnőm ajánlott egy homeopátiás készítményt. Az állította meg a további csökkenést, el is kezdett tölteni. És nem volt tőle székrekedésem sem, max. egy nagyon minimális. Elevit helyet meg Gravidát szedtem. Ha esetleg érdekel a neve, szívesen megírom.
Szia! Nekem is ez a bajom,két hetente egyszer eltudok menni wc.re az már jó dolog.
Próbálkoztam szilva lekvárral,nekem nem jött be...
Tamarin lekvárral(ebből napi egy kiskanál kell)de nekem ez sem segített...
Ittam Hunyadi és Ferenc József vizet mondhatom valami pocsék ízűek de nekem ezek sem segítettek azért próbáld ki őket.
Vagy van még a Slüsszer sók...ha ezek nem jönnek be csak azt tudom ajánlani ami nekem is bejött.nagyon nagyon sok folyadék...víz,vagy rostos üditő sok gyümi persze nem banán mert az mégjobban megfogja a székletet.Sok szerencsét.
Az előbb írtam, hogy a rost kell, csak sok vizet kell mellé inni. Saját magaddal szúrsz ki, ha nem eszel rostosat.
Én még napi 2 vas tablettát is szedek, és rostdús táplálkozás mellett van napi 1-2 nagydolog.
De te tudod.
Mindeg voltak hasonlo problemaim , a terhesseg alatt is. Terhesseg alatt a centrum multivitamin segitett, amikor elkezdtem azt szedni teljesen rendbejott a "dolog", naponta megtortent a csoda.
Aztan terhesseg utan par honapig minden WC-zes meg egy szules volt.
Most tavasszal nekikezdtem fogyokurazni. Odafigyeltem a kajara, elkezdtem itthon tornazni es minden nap megittam 2,5 l vizet.
Ezekre figyelj oda, hatha megoldodik magatol!
Szia nálam is ez volt a gond mind a két terhességemnél mindent ki próbáltam még ezt a szirupot is amit lentebb írnak meg a sok folyadék rostos aszaltszilva és a többiek aztán mikor megszültem a kórházban ez még rosszabb lett tudtam úgy nem engednek ki hogy nincs egyszer valami produktum így ettem össze mindent a madártejet és a szilva lekvárt de semmi ami végül segített az a mazsola volt kb fél csomag és utánna egy kefír jól is esett és eredménye is volt,de a kórházban volt aki például narancsra esküszik.....
Nekem a védőnő reggel éhgyomorra langyos cukros vizet ajánlott egy pohárral.....
fehér mustármag naponta 3x egy kávéskanállal étkezések előtt egy jó nagy pohár vízzel
(olcsó, egyszerű de nagyszerű, nem hashajtó, görcsöket sem okoz)
Esetleg aszaltszilva? vagy szilvalekvár?
Nekem legvégső esetben egy csésze kapucsínó segít.
Szia Wecuska: Még csak ingerem sincs... :S
A rost kihúzva,mert nem segít,a Laevolac és társai segítenek egy darabig aztán a szervezet hozzászokik és ismét kezdődnek a gondok egyébként néhány dologot azért ki fogok próbálni,amit javasoltatok:) De még várok ötleteket:)
Én is a lenmagot akartam javasolni, de nem az őröltet. Tegyél egy evőkanállal minden nap egy joghurtba vagy kefírbe. Vagy ugyanez csak zab vagy búzakorpából.
Ha sok rostot eszel, akkor innod is kell jó sok vizet, mert az is okozhat székrekedést. Napi 2 liter legyen meg.
További ajánlott fórumok:
- Írnátok nekem olyan tea nevet, ami gyógyszertárban kapható és diétás, anyagcseregyorsító?
- Csinálnak valahol felnőtteknek anyagcsere genetika vizsgálatot?
- Mit tegyek, hogy beinduljon a teljesen lelassult anyagcserém?
- Nagyon fehér és rendkívül érzékeny bőröm van.Tapasztalatokat kérnék szoláriummal kapcsolatban, hogyan csináljam?
- Lelassult anyagcsere?
- Spánielesektől tapasztalatokat kérnék, mert megijedtünk nagyon