Segítség! Nő vagyok és nőt szeretek! (beszélgetős fórum)
Nekem egyáltalán meg sem fordult a fejemben hogy ez épp náluk előfordulhat.
Annyira idillinek tűnt minden, szép gyerekek, okos anyuka, jó körülmények és tessék...
És micsoda belső erő kell ehhez hogy kifelé semmi se látszódjon a negatívumokból, csak a színlelt harmónia.
És ha ffi a gyengébb? :)
Téged azért se verne senki, mert aranyos vagy és okot se adsz rá ...
Nem mindegy.!
Ezzel a legmesszemenőbbekig egyetértek!!
Nincs gyávább tett egy férfitől nőt vagy gyereket verni, csak azért mert nála van az erőfölény.
Hozzám egyszer nyúlna a férjem akár 1 pofon erejéig is... Nem adnék neki még egy esélyt!
Az egyik legmocskosabb dolog, a gyengébbet verni, legyen az nő, gyerek... (most nem arról van szó, hogy gyerkőcnél rálegyinteni jelképesen a kézre, vagy popsira, mert az néha kell, ha nem ért a szóból)
Látjátok pl.Demcsák Zsuzsa esetét?
Hányan vannak akik ugyanígy boldogságot színlelnek a külvilágnak és elhitetik magukkal (legalábbis próbálják elhitetni) hogy minden szép és jó, közben pedig belülről semmi sem stimmel. Nincs erejük, bátorságuk lépni, inkább megalkusznak és "túlélnek".
Pedig csúnya dolog ám kinevetni másokat, de jókat tudok szórakozni. Hát, ez is az emberi gyarlóságok egyike.
Amilyen fórumok vannak. Sokszor elég csak a címet elolvasni, vagy 1-2-t összeolvasni véletlénszerűen. Férjem csak azt látja, hogy vigyorogva pötyögök, időnként felkacagok. Úrinő vagyok, nem röhögök. :DD
De most megyek, mert az egyik fórumon olvastam, hogy Nick V. (tudod, a kezetlen lábatlan) srác megnősült, és babát várnak a gyönyörű feleségével. Muszi látnom őket is. :))) - kis kukkoló vagyok :D
Itt. Tudod, ha már horrorfilmet nem nézek.
El lehet csípni jókat. Múltkor beregizett valaki, és fej nélkül betett magáról egy aktot. Tökre látszott rajta, hogy frissen fényképezte tán ágyban fekve, semmi beállás vagy valami... Durva volt! Aztán kimodizták. :D
Hol nézegetsz te képeket? Idióta vagyok, nincs fent a neten képem, de másét szívesen nézegetem :D
A csajjal egy másik fórumon futottunk össze, közösen offoltuk szét az ő saját helyesírási topicját :D Utána évekig játszottunk együtt stratégiai játékot, abban kiderül sokminden az emberről.
Én is már lepődtem meg. A való életben eszebe nem jutott volna vele jópofozni, itt meg egyből egymásra hangolódtunk.
Amúgy pedig érzelmi lények vagyunk, biztos van neked is olyan aki nem szimpi, sőt felidegesít.
Bevallom, van itt egy nő, akivel sohasem "beszélgettem", de a dolgai... Huhh... Amikor meglátom a legújabb képét rám vigyorogni. Hát, kb azt érezhetem, mint Mummyka az anyós képének láttán. :)))
Ó, nem kell nekem ezt megmagyaráznod.
Míg te x év után is tudsz meglepetést okozni magadnak, mások 2 mondatodból tuti személyiségrajzot állítanak fel rólad.
Pedig a kommunikáció kevés százaláka az amit mondasz, a nagy része a hangsúly, a gesztusok.
További ajánlott fórumok:
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Azért szeretek Hoxázni, mert ...
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Szerintetetek túlzás, ha 21 évesen csak elegáns ruhákat szeretek hordani? Alacsony vagyok, ezért gyakran csak tini részlegen tudok venn
- Mindig rossz emberekbe szeretek bele, szeretethiányos vagyok, hogy másszak ki ebből?
- Nem szeretek élni! Kihez fordulhatok segítségért?