Segítenétek? Nem tudom mi lehet és mit tegyek! (beszélgetés)
Nekem a vállalm szokott begyulladni az egértől. Inhüvely gyulladásom lenne, de elkezdem máshogy terhelni a kezem, így a vállam gyullad be.
Az egész karom szokott olyankor fájni, bármilyen kis mozdulatra.
Mideton, donalgin a megoldás. Borogatás nem, de a kímélet igen.
Szerintem beugorhatnál a délpesti kórházba egy röntgenre, gyógyszerért.
Nekem is szokott ilyesmi jelentkezni, nem tart túl sokáig. Valószínű ideg becsípődés lehet.
Mozgatni,masszírozni szoktam,és elmúlik.
Ha nem múlik,akkor fájdalomcsillapító vagy orvos.
Pedig biztosan észrevétlen tehettél egy olyan hirtelen mozdulatot amely következtében most meg fáj a csuklód,vagy izületi gyulladás.
Gondolom egykét nap alatt helyrejön,sportkrém,vagy hasonló jót tehet.
Kérjél beutalót a reumathológiára...
Valószínűleg begyulladtak az izületek...
Sziasztok!
Kb egy órája jelentkezett, hogy megfájdult a csuklóm. Nem nagyon tudok rátámaszkodni. Amikor lógatom a karom a könyökhajlatom is megfájdul. Ha meg pl. felteszem az asztalra akkor az egész karom elgyengül és megfájdul a vállam is. Tudomásom szerint nem erőltettem meg, nem ütöttem be sehova. Valami ötlet mit tehetnék?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek, nem tudom mit tegyek, mindig mindent elszúrok!
- Nem tudom mit tegyek igy jártam.
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Nem tudom lehet -e nekem ilyet csinálni, de nem tudom mit tegyek a sráccal.segitsetek!!!