Segítenétek? (beszélgetés)
régebben ezek a levelek és temékek ingyen érkeztek,csalogatónak.Most engem is felhívtak és a kezdő csomagot egy 1000-ért szeretnék rámsózni.
de jófejek,mert telefonba az ember nem tudja milyen,hiába bizonygatja nekem,hogy nagyon jók...(van róla sejtésem,mert láttam már másoknál,tetszenek,de...)
Hát mát nem jön,mert visszamondtam:)
A Mestertől 2 csomagot kapok egy hónapba,így az 5000,a borotvákhoz a penge meg 3 havonta jön,az 3150ft.
Nem gyűlik az ám olyan gyorsan... Asszem 2 éve gyűjtöm. :)
Bár, ha másod is van, akkor érthető. Nekem is van Mesteres cuccom, eg állatos, de DVD nélküli, meg 2 receptes, aztán van ez az Atlaszos, meg van egy Egmontos könyves. Így együtt már tényleg nem olcsó...
Az Atlas-szal amúgy is vigyázni kell, volt, hogy 2 hónapig semmi nem jött, aztán 1 hónapon belül 2-3 is... Nesze, fizesd!
Jah, te még egyesével kapod, de majd a 2-3. csomaggal jönni fog a levél, hogy nekik ez így gazdaságtalan, megváltoztatják: 30 kártyát kapsz egyszerre, és annyi választásod van, hogy havonta, vagy csak 3havonta kérsz egy ilyen csomagot...
Én azért függesztettem fel,mert nekem még van a Mester kiadónál is előfizetésem,ami 5000ft/hó,de azt mindenképp össze akarom gyűjteni,mert nagyon jó kis ismeretterjesztő könyveket adna dvd-vel együtt.Meg most nem rég rendeltem a páromnak érzékeny bőrre való borotvát pengével,aztán azt is fizetni kell,most egyenlőre elég ennyi:D
Meg mi még csak két évesek leszünk júniusba,csak annyira erőszakoskodtak a telefonba,hogy azt mondtam jó,legyen.A fürdő játékok miatt megérte:D Majd a későbbiekben a kártyáknak is hasznát vesszük biztosan.
Szívesen. :)
Amúgy mi kigyűjtöttük a kártyákat, asszem 2 csomagom van hátra...
Bár még nem játszottunk vele, mert nem akarnám leamortizálni, de nemsoká előkerül, mert kinőttünk a tépkedésből. :P Már csak a szétszórásből kell. :DDD
Editions Atlas: 1191 Bp., Üllői út 206.
Tel.: 06-1-888-62-88
Lev.cím: 1476 Bp., Pf. 308.
Köszi,Az Atlas lesz:)Ez gyors volt:D
De hogy miért nem ugrott be?Sok puszi neked!!
További ajánlott fórumok:
- Mi ez egy férfi-nő között? Segítenétek? Hogyan is állunk, mert én nem tudom?!
- Krumplistészta vagy krumplifőzelék segítenétek?
- Ti segitenétek egy 3 családos anyukának?
- Férj vagy Szerelem segítenétek?
- 5. osztályos nyelvtan lecke- a következő betűkből múlt idős ige: TITOKRÁNALOV - segítenétek?
- Hagyományos szürke kan cicusnak keresek nevet, olyan kedves kis természete van annyira bújós és olyan finom selymes a bundija. Segítenétek?