Savanyú marhamáj recept
A Savanyú marhamáj hozzávalói:2 nagy fej vöröshagyma
olaj
80 dkg csíkokra vágott marhamáj
majoránna
bors
liszt
2 dl marhahúsleves(kockából)
só citromlé
1 kk. tárkonyecet
A Savanyú marhamáj elkészítési módja:
A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk,megpirítjuk.Hozzáadjuk a marhamájat,megszórjuk majoránnával,borssal,jól lepirítjuk,megszórjuk liszttel,majd rövid pirulás után hozzáadjuk a húslevest.Mikor a máj már puha,sóval,citromlével,tárkonyecettel ízesítjük. Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Indián lány, 2009. ápr. 15. 07:25
A savanyú marhamáj elkészítési módja és hozzávalói.