Samsung sms beállítások (beszélgetés)
Nagyon köszi :)
Sokat segítettél :D
Sajna azt onnan nem lehet beállítani.
áááááááá
:P
örülök h sikerül :D
azt a beállításoknál azt hiszem, ott ahol a csengőhangot, csak ez üzenetjelző hangnak van írva :)
Amúgy nagyon bosszant, hogy nem értek hozzá. :)
Teljesen más mint a régi telefonom.
Még egyet szeretnék tudni.
Az sms hangját hol tudom beállítani?
:D
Köszike!
Én már átállítottam angolra is. Most már levettem az ékezetet, ettől függetlenül kiírja az ékezetes betűket. Azt írja hogy 306 sms-t tudok elküldeni. De úgy veszem észre, hogy jó, mert 1/2-őt ír ki még 100 karakter után is. Köszi szépen!
:)
de igen :)
beállításokba menj be, ott karakterkódolást állítsd át ékezet nélkülire, és megvan a 160 karakter, csak így nem ír ékezetet...
Helló!
Nemrég kaptam egy samsungM7600-at és 62 karaktert 2 sms-ben volt hajlandó csak elküldeni. Nem tudja valaki hogyan kell beállítani hogy azt a bizonyos 160 karaktert 1 sms áráért küldje el? Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Mi az oka és mit t lehet tenni, ha a macskahámból a legkisebb méretű beállításon is kibújik a macska?
- Samsung Galaxy S3-at milyen beállításokkal kell a számítógéphez kapcsolni?
- Samsung Galaxy mini csengőhang beállítás - Hogyan?
- Samsung 7350-es telefonnál tudjátok esetleg, melyik a legoptimálisabb beállítás fényképezésnél?
- Samsung SHG-X510-es telefon dátum beállításánál nem engedi a mai dátumot beírni, "helytelen" parancsot ír ki. Tudna valaki segíteni?