Salátákon kíül még mire használatom a balzsamecetet? És hogyan? Szeretnék ötleteket! (tudásbázis)
Igen, gyorsítja az tuti:))) Érzem :S
Az almaecetkúráról én is halottam. Most próbálom először. Majd meglátjuk mi lesz. :)
igen , ezt almaecettel ismerem, de úgy nekem borzastztó ize van...
állítólag felgyorsítja az anyagcserét , ezért fogyókúrához nagyon jó
Jó recept! Szerintem az a savanykás íze külön pikánssá teszi az ételt. Nekem nagyon ízlik. :)
Köszi, ezt érdemes kipróbálni, és nem is bonyolult! :))
Oksi! :) Egyébként én méregteleníteni akarok vele. Vagyis hogy egy barátom javasolta, de csak salátát enni nem tudok. Ő azt javasolta, hogy egy pohár, kb 3 dl vízbe egy evőkanállal tegyek balzsamecetet, és igyam meg. Iszom rendületlenül. Meg hogy tegyen egy rövid ideig mindennapossá az étkezésemben. Meredek, mert én az egyszerű dolgok híve vagyok, nem találtam olyan recepteket.
Köszönöm nagyon a hozzászólást, csak úgy értettem, nekem mondod, hogy nem divat:):):):))) BOCS!
én nem rád írtam ,hanem a 3-as hsz-re...
én is használom , mint írtam....és nagyon szeretem....
Van itt a Hoxán is a receptek között.
Egyébként a fogyókúrában nagyon hatékony.
Igen, de valami extrát szeretnék, láttam a neten, de az már művészi. Nem vagyok olyan nagy szám a konyhában, kísérletezgetni meg nem akarok nagyon :S:S
Mézzel? Úgy még nem próbáltam saliba, de azt kipróbálom.
én tegnap zöldbabfőzeléket főztem mára, abba kll egy kicsi ecet a végén, én balzsamecetet tettem bele, mert nem volt másféle.
Szóval ételekbe sima ételecet helyettesítésére is használható.
Salátába én mézzel keverve szoktam keverni
szerintem a balzsamecet nem divat..
egyébként leginkább salátába hasznáűlják, és nagyon finom lágy íze van....a hagyományos ecethez képest....
én szinte csak ezt használom a salátákra...
Nekem sem ízlik. Kipróbáltam, biztosan nagyszerű, de nem jó ízű. Tényleg semmi másra nem használható, salátát meg nem is szoktam készíteni, vagy ha igen, csakis citromlével.
Szóval ugyanolyan divatos élelmiszer, mint a többi drága 'pótolhatatlan' csodaszer.
:-((
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?