Sajtgaluska-leves recept

20dkg reszelt sajt(lehet fele füstölt,fele trappista)
1db tojás
annyi liszt,hogy nokedli tésztát kapjunk
aki a kaprot szereti kevés kapor
aki a petrezselymet szereti azt tegyen bele
mi megesszük zöldek nélkül is
1-2db leveskocka ízlés szerint(delikát is elég)
pici só
1 kis tejföl vagy tejszín
A Sajtgaluska-leves elkészítési módja:
2-3l vízben felfőzzük a leveskockát(delikátot) elkészítjük a sajtos nokedlit(10dkg reszelt sajtból) belefőzzük a levesbe ízesítjük,bele fözzük a tejfölt vagy tejszínt,tálalás előtt a maradék reszelt sajtot hozzáadjuk!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: f5302bda64, 2008. júl. 18. 18:31
A sajtgaluska-leves elkészítési módja és hozzávalói.