Saját szám vagy gépi lottó? (beszélgetés)
Nem biztos, hogy függőségről van szó :-) Én sokáig fix számokkal játszottam,(ha eszembe jutott) hogy ne kelljen időt tölteni a vacillálással. Nagyon sokszor volt kettesem, aztán meguntam, hogy mindig figyelni kellett, és akkor még volt olyan lehetőség, hogy a szelvényre felírhattuk a nevet, címet, és kipostázták a nyereményt - attól kezdve így csináltam, ki is küldték rendesen. Egyszer csak kaptunk egy értesítést, hogy be kell menni személyesen a Lottóirodába, mert 40 000,- Ft feletti nyereményt a szabályzat szerint nem postázhatnak ki! Akkor megnéztük a szelvényt, négyesem volt!!!
Ja, én is a család születési számait tettem meg - és ekkor látszott, hogy bizony Ratkó-gyerekek vagyunk :-))) Azon a héten rengeteg négytalálatos volt, uram kíváncsiságból utána nézett: még a harmadát sem érte el az előző időszakok négytalálatos nyereményeinek az összeg :-))) Ettől függetlenül mi nagyon örültünk, igen jól jött az az összeg!
Aztán ment is a cukkolás: ha a gyerek amolyan elrugaszkodott (értsd: túlságosan "költségigényes") ötlettel állt elő, apja rögtön vigyorogva rávágta, hogy "Anyádnál reklamálj, miért nem húzta be az ötödik számot is" :-)))
Valamikor hajdanán saját és fix számokkal játszottam , volt egy 4-esem , 4 szelvénnyel 1 variációt / időszámítás előtt / akkor még 5 ft volt 1 lottó és a férjem azért szurkapiszkált , honnan volt 20 ft-om ?! mert neki az volt hihetetlen ! :) mivel sose volt pénzem !
Mostanába csak 2 lottóval , azt is telefonon játszom , úgy vagyok vele , annyit egy sütire is elköltenék hetente és az még hízlal is , de nyerni azóta se nyertem csak 2 találatosakat .
Én csak néha lottózom,általában a család születési számait ikszelem be,meg mikor mi jut eszembe... Huszonakárhány éve volt egy 3-as,akkor jól fizetett. Pár éve vettem megint egyet,a család születési számait ikszeltem be,elfelejtettem feladni(itthon töltöttem ki),egy kicsit felállt a szőr rajtam...kihúzták mind az 5 számomat...közvetlen amellett,amiket én írtam! Belegondoltam,hogy mi van,ha véletlenül mellette is ikszelek... néha több oszlopot szoktam tölteni,variálok.…☺De nem vagyok a rabja!Párom pedig megálmodta az első 3 számot,de felköltöttem,mert horkolt...kihúzták...!!Azóta is hallgatok,hogy mi a francnak költöttem fel!!☺
Keresztapám fix számokkal játszott,neki 4-ese lett,az is szép pénz volt anno,rendberakták a házukat belőle.
Tekintve a nyerési esélyeket, inkább egy befőttesüvegbe gyűjteném a lottó árát.
Van ismerősöm, aki fix számokkal játszik. 10-20 éve a rabja. Nem bírja abbahagyni, fél, hogy kihúznák a számait.
Szóval a fix számokkal veszélyesebb, mert erősebb függőséget okoz.
Ha ha ha ez jo volt ;)
Nem a nyeresi eselyeket akarom firtatni csak erdekell hogy ki milyen szamokkal jatszik.
Amugy nem rendelkezem fix szamokkal ha jatszom es a kave mar megvolt :)
Szerinted ha valaki a saját számaival nyert, az mennyiben befolyásolja a te saját számaiddal a nyerési esélyeket?
Igyál inkább egy kávét. :)
Kinek hanyas talalata volt mar?
Gepi szamokkal nyert vagy sajattal?
Miota lottoztok?
További ajánlott fórumok:
- Az OTP 1000 forintot von le a nem saját számlára történő pénztári befizetéseknél
- Van-e tranzakciós díja annak, ha saját számlára fizetek be készpénzt?
- Ugyanakkora az esélye annak, hogy a lottón kihúznak 5 egymás utáni számot, mint annak, hogy bármely más tetszőleges számot kihúzzanak?
- Valaki tudja már a mai lottó számokat? Mert sehol nem találom :(
- Saját lakásban lakunk, most el kell számolnunk az albérlettel kapcsolatos számlákkal
- Gépi testkezelésről szeretnék kérni saját tapasztalatokat-fogyás