Saját köröm megerősítése (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm! A jókívánságot és a bókot is! Nagyon jólesett olvasni, őszintén kicsit bele is pirultam :)
Én is megnéztem az adatlapod, s te sem panaszkodhatsz :P :) Nagyon szép menyasszony voltál! A kislányod pedig GYÖNYÖRŰ! Minden fotón látom, hogy milyen boldog baba :)
"bézses színű csillogós por volt, aztán vmilyen folyadékkal kicsit bekeverte és felkente a körmömre, "
Igaz, elnéztem. Ezt viszont simán oldja a 95% os aceton. József krt, vegyszer bolt.
A köröm porcelánból készült. Uv-ra kötősből. Az leoldható. Lehet kapni porci oldó folyadékot körmös boltokban, vagy körmös webáruházban.
Én azt ajánlom, hogy menj vissza a körmöshöz, hogy szedje le, mert komoly károkat tudsz a körmödben okozni, ha saját magad reszeled le. Erre ne sajnáld a pénzt, nem éri meg!
Műköröm reszelő kell hozzá.Drogériába tudsz venni olyat.Banán alakú vagy sima egyenes mindegy milyen.
Hát a módszer?Reszeld át az egész körömházadat amíg a sajátodhoz nem érsz.Utána meg polírozd át.Azt is tudsz venni a drogériába.Ennyi.
Köszi!
Milyen reszelő jó ilyesmihez? Van vmi módszer, hogy hogy kell reszelni?
Akkor zselés körmöt csinált neked.
Azt le tudod reszelni,de ha nem csináltál még ilyet sosem akkor lehet hogy érdemes vissza menni inkább aki csinálta neked,de azért fizetned kell.
Szia!
Zselés körömre gondolsz?
Mert ha igen akkor magad is meg tudod oldani csak le kell reszelned és kész.Az egész körömházadat reszeld át ,de Vigyázz nehogy a sajátodat is lereszeld.Utána át polírozod és ennyi.
Mit is szeretnél leszedni? Műkörmöt, díszt? Miből van, porcelán, vagy tipp, esetleg zséls épített?
A reszelő, meg a kitartás mindnél segít.
További ajánlott fórumok:
- Tudatalattit átkapcsoló megerősítések.
- Tudtok olyan színtelen körömlakkot, ami nem pattog le 2 nap alatt? Saját körömre, nem műkörömre kellene.
- Saját körmön lehet zselével körömágy hosszabbítást végezni?
- Gondolatokkal, megerősítésekkel valóban befolyásolható a saját hozzáállásunk, összpontosításunk, a tevékenységünk intenzitása, stb?
- 3 D-s körömmatricát saját körömre fel tudok tenni?
- Gél lakk, vagy saját köröm erősítése leoldható (easy off) zselével?