Saját készítésű ruhák készítésére szerintetek van igény? (beszélgetős fórum)
Népiest nem is, de az alkatom, koromnak megfelelőt meg szeretném varrni magamnak.
Aki " heteket p..l " vele, hadd kérje meg az árát.
Soknak halvány fogalma sincs mennyi időt fordított rá, míg az a MŰ elkészült.
Azért egy bizonyos népviseletet fel szeretnék húzni. Csak úgy pár órán keresztül lenne rajtam.
Mostanság tényleg eléggé felkapott a népies motívumokkal ötvözött modern viselet, de ha eredeti kézzel hímzett, esetleg sujtással ellátott ruháról van szó, annak bíz' megvan az ára.
Én is hasonló jellegű göncökben járok, és elejétől a végéig én készítem, és ha napokat- heteket p*cs*lök vele, nem adnám olcsóér'.
Mindemellett lehet próbálkozni, természetesen, és tényleg inkább a külföldi turista kategóriát javaslott célbavenni. Sok sikert!
Nem hiszem, bár attól függ mennyire egyedit tudsz gyártani.
A Nemzeti Múzeumnál szokott lenni vásár, ott évről, évre kevesebb az érdeklődő.
Nekem nagyon tetszenek. Valaki írta hogy 10 ezer körül van egy felső, én sokkal drágábbért láttam csak. :(
Tennél fel fotót milyeneket tervezel, gyártasz?
Menj művelődési házakba,iskolákba.Vigyél szórólapot,képeket,mert a tánccsoportok elég nehezen találnak jó készítőt. Nekik nem kell mindig totál népviselet,sokszor elég,ha népies.
Aztán próbáld megtanulni az igazi népviselet készítést! Jól lehet vele keresni,ha jó vagy! :)
Népies jellegűt?
Talán olyan pacokon, vásárokon poróbálkoznék a helyedben, ahol zömében külföldiek fordulnak meg.
Hímzett dolgokkal, emléktárgyakkal, szatyrokkal.
Kendőket, sálakat is készíthetnél. Vagy csak kimondottan ruhákra gondoltál?
Mostanában újra felkapottak a népies motívumok,gyönyörűek szerintem ezek a ruhák.Főleg a népies hímzéssel díszített modernebb,csinos darabokat keresik,egy-egy felső akár 8-9ezer ft-ba is kerülhet.Én is keresek ilyesmit,de amiket láttam a megfizethetetlen kategóriába kerültek nálam :(
Neten nagyobb esélyed lenne mint vásárokon!
További ajánlott fórumok:
- Bébiétel vagy saját készitésü étel!?
- Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat?
- Hogyan tudnám eladni legális úton a saját készítésű dolgaimat?
- Saját készítésű ajándék tippek Karácsonyra!
- Saját készitésű bébiételnél, mennyi húst tesztek bele, és hogyan?
- Tetszenek az adatlapomon látható saját készítésű medál és hajtű?