Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Facebookon rá tudok keresni arra, hogy valakinek van-e saját csoportja vagy oldala? fórum

Facebookon rá tudok keresni arra, hogy valakinek van-e saját csoportja vagy oldala? (tudásbázis)

9. ssueB (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 1. 08:21

Korábban babaruhás oldalt említettél de ha nem akarsz adás-vételit, akkor igencsak tág körből merítetted a példát :D

Én oldalt javasolnék, ha tényleg névtelen akarsz maradni, mert azt csinálhatja bárki. És mivel közvetlenül a profilodhoz van kötve, így egy kattintással váltani lehet a kettő között.

Ismerősöket ott nem tudsz "gyűjteni", max kedvelőid és követőid lehetnek, illetve üzenetet nem tudsz küldeni arról a profilról, csak abban az esetben, ha veled veszik fel a kapcsolatot (akkor is az oldal neve alatt megy a válasz).

Kb ennyi :D

júl. 31. 18:26
Ha ennyire anonim akarsz maradni, a legjobb megoldás erre az, hogy csinálsz egy másik fb profilt, ahol mondjuk egy álnevet állítasz be :D és mehet az oldal/csoport kreálás is. :D
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - SsueB)
júl. 31. 15:43
Melyiket célszerű létrehozni egyébként? Oldalt vagy csoportot?
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 94a06e9696)
júl. 31. 15:40
Jajj, dehogyis. Ez csak egy példa volt. :)))) Más jellegű oldalt szeretnék. Semmilyen adás-vételhez nincsen köze. :)
5. 94a06e9696 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 31. 15:16
Ha korrekt vagy, akkor miért probléma, ha látszik? Vagy feketén akarod csinálni?
júl. 31. 13:26

a csoport adatai között adminisztrátorként szerepel a létrehozó, szóval igen, kiderül(het), hogy te csináltad

Ha oldalt csinálsz, ott a háttérben bárki lehet, az nem nevesítve jelenik meg, hanem az oldal "nevében" posztol.

az oldalunkat kezelve pl én látom, hogy a férjem, vagy saját nevem alatt készült e a posztot, de a többieknek az oldal neve alatt jelenik meg

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
júl. 31. 12:57
Utólag visszaolvasva valóban hülyén fogalmaztam meg. :( Ha valakinek van saját profilja, és létrehoz külön egy oldalt vagy csoportot, akkor az látható valahol, hogy az övé? Pl. szeretnék a saját profilomon belül egy babaruhákkal foglalkozó oldalt létrehozni, akkor azt más látni fogja, hogy a nevem alatt fut az oldal, vagy hogy bármilyen kapcsolódásom van hozzá?
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 31. 12:16

Saját csoportja vagy oldala a sajátján kívül?

Nem értem a kérdést.

júl. 31. 11:53

Sziasztok!

Facebookon rá tudok keresni arra, hogy valakinek van-e saját csoportja vagy oldala? Természetesen a sajátján kívül.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook