Facebookon rá tudok keresni arra, hogy valakinek van-e saját csoportja vagy oldala? (tudásbázis)
Korábban babaruhás oldalt említettél de ha nem akarsz adás-vételit, akkor igencsak tág körből merítetted a példát :D
Én oldalt javasolnék, ha tényleg névtelen akarsz maradni, mert azt csinálhatja bárki. És mivel közvetlenül a profilodhoz van kötve, így egy kattintással váltani lehet a kettő között.
Ismerősöket ott nem tudsz "gyűjteni", max kedvelőid és követőid lehetnek, illetve üzenetet nem tudsz küldeni arról a profilról, csak abban az esetben, ha veled veszik fel a kapcsolatot (akkor is az oldal neve alatt megy a válasz).
Kb ennyi :D
a csoport adatai között adminisztrátorként szerepel a létrehozó, szóval igen, kiderül(het), hogy te csináltad
Ha oldalt csinálsz, ott a háttérben bárki lehet, az nem nevesítve jelenik meg, hanem az oldal "nevében" posztol.
az oldalunkat kezelve pl én látom, hogy a férjem, vagy saját nevem alatt készült e a posztot, de a többieknek az oldal neve alatt jelenik meg
Saját csoportja vagy oldala a sajátján kívül?
Nem értem a kérdést.
Sziasztok!
Facebookon rá tudok keresni arra, hogy valakinek van-e saját csoportja vagy oldala? Természetesen a sajátján kívül.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok se lájkolni, se kommentelni bizonyos oldalakon a facebookon?
- Milyen társkereső csoportok, oldalak vannak facebookon belül? Ami nem Badoo.
- Melyik a kedvenc kutyás oldalatok Facebookon?
- Csak az én oldalam nem elérhető a Facebookon?
- Ha Facebookon letiltok valakit akkor az engem úgy lát, mintha ott sem lennék a facebook oldalán?
- Hogyan tudok rákeresni egy ismerősre, név + város, vagyis részletes keresés van-e a facebookon?