Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rühellek osztálytalálkozókra járni, nem is megyek többet,... fórum

Rühellek osztálytalálkozókra járni, nem is megyek többet,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ma 20:28
Én szívesen elmennék, de nekem még egyszer sem volt. A férjemére szoktunk elmenni.
10. globus
ma 19:20
2x voltam, legutóbb nem mentem el.
9. fincsi5 (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
ma 17:58

😍 az semmi, enyém az apámmal.

Eddig jártam, így 70 felé már nem megyek.

8. Shukran (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:51

Tavaly voltam először osztálytalálkozón, másodszor tartottak ilyet, az előzőre nem mentem el egészségi okokból.

Nagyon, nagyon jól éreztem magam, és örültem, hogy láthattam még azt a kevéske osztálytársamat, aki el tudtak jönni.

Nem bántam meg, hogy részt vettem az 58. osztálytalálkozónkon. Felejthetetlen emlék marad számomra!

7. Archer84 (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
ma 17:23
A miénk az osztálytársammal (és az ofő volt a nő). Gyerekük is lett asszem.
ma 17:22
Engem csipett az osztalyfonok. Talan senki mast. Kurt az apam kartyapartnerevel.
ma 17:19

Ilyet még nem is hallottam, hogy az osztályfőnök nem ment el.

Én az első 2-3-ra elmentem, a többire nem. Ez olyan dolog, ha nem akarsz, nem mész. Ki kényszerít rá?

ma 17:16

Nem szeretted az osztálytársaidat?

Mi most már évente találkozunk. reméljük, hogy még sok-sok éven át mindenki ott lesz.

Csak az általános iskolai osztálytársaimmal találkozunk, a középiskolaiak még fel sem vetették, hogy legyen.

3. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:16
Egy osztályfőnöknek egy idő után sok osztálya lesz, nem elvárható, hogy mindenki osztálytalálkozójára elmenjen. Én sem járok egyébként, aki akar megtalál :)
ma 17:14
Én se mennék...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook