Rühellek osztálytalálkozókra járni, nem is megyek többet,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
😍 az semmi, enyém az apámmal.
Eddig jártam, így 70 felé már nem megyek.
Tavaly voltam először osztálytalálkozón, másodszor tartottak ilyet, az előzőre nem mentem el egészségi okokból.
Nagyon, nagyon jól éreztem magam, és örültem, hogy láthattam még azt a kevéske osztálytársamat, aki el tudtak jönni.
Nem bántam meg, hogy részt vettem az 58. osztálytalálkozónkon. Felejthetetlen emlék marad számomra!
Ilyet még nem is hallottam, hogy az osztályfőnök nem ment el.
Én az első 2-3-ra elmentem, a többire nem. Ez olyan dolog, ha nem akarsz, nem mész. Ki kényszerít rá?
Nem szeretted az osztálytársaidat?
Mi most már évente találkozunk. reméljük, hogy még sok-sok éven át mindenki ott lesz.
Csak az általános iskolai osztálytársaimmal találkozunk, a középiskolaiak még fel sem vetették, hogy legyen.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- Vendégségbe megyek 2 napra osztálytársamékhoz (szülőkkel lakik). Mit vihetnék köszönetképpen?
- Soha többet BÁNTALMAZÓ kapcsolatba nem megyek bele!!! Az...