Rühellek osztálytalálkozókra járni, nem is megyek többet,... (beszélgetés)
Tulajdonképpen adminisztracio rak ossze idegenekkel ennyi. Nekünk iden lesz a 30.vagyis lenne, a 25.et a covid elmosta 2020ban. Minket is sok helyre szétszórt az élet, többen is külföldön élünk. Az 5évesre nem mentem el és milyen jól tettem nem lenne a fiam, aki 24eves lesz idén😀 csak aznap volt szabadnapos a volt férjem. A következő gyerekem csak ra 5évre sikerült a pajzsmirigy alulmükődésem miatt.
Csodálatos osztályfőnökünk volt, igazi kincs. Amióta ő nincs, én sem megyek találkozókra. Jobb nekem nem szembesülni a régmúlttal. :(
Amelyiken voltam mindegyik jő hangulatú volt.
a vejem volt ,mutatta az esküvői képeket,nem is tudták,hogy megnősült,és milyen szép pár.
tőlem kért tanácsot a munkatársnőm,menjen-e .mondtam,hogy ne,meg is bánta,egyik fele dicsekedett,mások sírtak,pénzt kértek volna fogorvosra. és ő mit tudna felmutatni,,egy okos lányt,és egy ügyes fiút .jött, egy volt osztálytársam jött hogy elhívjon,de miért mennék oda,akik teljesen idegenek számomra.
Ért valami kellemetlenség?
Soha ! Ne lássam egyiket sem. Szerencsére meg sem hívnak, még a kifogással sem kell fárasztanom magam.
Kellemes élmény, én megyek. Az a néhány óra attól válik számomra értékessé, hogy találkozom a többiekkel, és az osztályfőnökkel.
Én szeretek menni. Megtudni, kivel mi történt. Megfigyelni, ki hogyan viselkedik, ki mennyire szomjazza a figyelmet, mennyire lehet rendben az élete. Érdekes. Egyébként meg vannak régi emberek, akikkel ott tudjuk folytatni a beszélgetést, ahol évekkel ezelőtt abbamaradt. Már csak ezért is érdemes elmenni.
Én mennék, de nekünk nincs.
Általános iskolai volt egyszer, középiskolai egyszer sem....
Mondjuk már nem úgy van mint régen, hogy mindenki ott él ahol suliba járt.
Sok osztálytársam az ország vagy a világ másik felén él már. Nehéz lenne összehozni egy osztálytalálkozót.
Ahol jó az osztályközösség, ott értem a találkozót, de igazából egy osztályt a sors pakol össze. Azért nem fogok találkozni senkivel, mert random betettek minket egy terembe. Akikkel kapcsolatot szeretnék tartani, ott ennél azért több közös kell. Az idő nagyon-nagyon értékes :)
en szivesen mennek,de tul messze van nekem innen magyarorszag.
Én szívesen elmennék, de nekem még egyszer sem volt. A férjemére szoktunk elmenni.
2x voltam, legutóbb nem mentem el.
😍 az semmi, enyém az apámmal.
Eddig jártam, így 70 felé már nem megyek.
Tavaly voltam először osztálytalálkozón, másodszor tartottak ilyet, az előzőre nem mentem el egészségi okokból.
Nagyon, nagyon jól éreztem magam, és örültem, hogy láthattam még azt a kevéske osztálytársamat, aki el tudtak jönni.
Nem bántam meg, hogy részt vettem az 58. osztálytalálkozónkon. Felejthetetlen emlék marad számomra!
A miénk az osztálytársammal (és az ofő volt a nő). Gyerekük is lett asszem.
Engem csipett az osztalyfonok. Talan senki mast. Kurt az apam kartyapartnerevel.
Ilyet még nem is hallottam, hogy az osztályfőnök nem ment el.
Én az első 2-3-ra elmentem, a többire nem. Ez olyan dolog, ha nem akarsz, nem mész. Ki kényszerít rá?
Nem szeretted az osztálytársaidat?
Mi most már évente találkozunk. reméljük, hogy még sok-sok éven át mindenki ott lesz.
Csak az általános iskolai osztálytársaimmal találkozunk, a középiskolaiak még fel sem vetették, hogy legyen.
Egy osztályfőnöknek egy idő után sok osztálya lesz, nem elvárható, hogy mindenki osztálytalálkozójára elmenjen. Én sem járok egyébként, aki akar megtalál :)
További ajánlott fórumok: