Rubint Rékának a (teraszán lévő) hintaágyát hol lehet beszerezni? (tudásbázis kérdés)
Így is hívhatjuk, de minek szórakozzak asztalossal, ha boltból is megrendelhetem. Ennek a módját kerestem most.
Ez volt a célom a kérdésemmel is, hogy hol lehet beszerezni ilyet?
Én az asztalosoktól már megjöttem egy ház felépítése után. Ha nem muszáj, akkor nem dolgoztatok velük, pláne, ha lehet, hogy olcsóbb boltban. Azért nem 20 filléres termékről van szó!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét, de a célomtól akkor sem tud senki sem eltántorítani, akárhogy is gúnyolódik!
Ó Mennyei Madonna!
Mi van, ha ő is csináltatta? :/
Nem lopok Srácok!!!:)
Nem megyek Rékáékhoz se.
Olyan helyet mondjatok, ahol meg tudom venni.
Ebay-en nem találtam sajnos:(
Szerintem ez az, legalabbis amennyi a kepbol latszik, megtalaltam az agyat is de priviben kuldtem el a foruminditonak mert reklamnak minosul.
Mondjuk nekem a Wave nyugagyak tetszenek, de az tenyleg egy masik kategoria, szuper dizajnosss:))))
Köszi szépen!
Ha még találtok bármit is, légyszi írjátok meg!:)
A Bau.sban mondták még, hogy talán láttak ilyet talán tavaly..:(
Köszi szépen!
És megtaláltam!:DDD rekordidő alatt
Szerintem hasonlít:
De ezen a linken nem az ágyat árulják, csak párnát hozzá.
Köszönöm szépen Lujcsa!
Sajna én pont ugyanolyat keresnék..:(
Mert
Itt a link a hintaágyról: [link]
Én megkérdeztem Rékát 2-szer, Norbit 1-szer a facebookon. Nem válaszolnak. Már mindent megpróbáltam. Köszi a segítségetek!!!!:)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Hol lehet beszerezni az Ablak - Zsiráf 39. kiadását? (2014-es kiadás)
- Műkorcsolyát fogok tanulni, milyen korit érdemes beszerezni hozzá?
- Milyen üzletben lehet gyöngyöt beszerezni?
- Olcsó könyveket hol lehet beszerezni?