Én is ezt tapasztalom, régen minden nap ott néztem meg az előző napit. Mert egyszerre ment a másik sorozattal. De már lehetetlen, el se indul, vagy csak akadozik.
volt, hogy én sem tudtam megnézni, most meg elindul, pedig nem csináltam semmit a gépemmel. Talán kapcsold ki a géped, kicsit pihentesd, aztán próbáld meg újból....
Sziasztok! Nem tudom, kinek mennyire okoz problémát a Barátok közt rtlmost-on való megnézése. Régebben még úgy ahogy meg lehetett nézni, igaz, akadozva(volt, hogy tökéletesen), de ami újabban megy, az felháborító! Már el se indul napok óta! És én csak ilyenkor tudnám megnézni! Minek reklámozzák, ha egyszer nagy határ sz.r az egész??! Vagy valamit tennem kell a gépen, hogy elinduljon?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.