Rozsdamentes acél tárcsát, amivel szántanak, hol tudok venni? (tudásbázis kérdés)
Bizony finomabb a tárcsán sült husi, mert szaftosabb marad.
Tipp:
Külső peremen sütni mindenféle pácolt husit, gombát, padlizsánt.
Középen az odagyűlt zsiradékban, szaftban a kockákra vágott császárszalonnát, füstölt szalonnát (csak az íze kedvéért) megpirítani, majd összerottyantani az átöblített savanyú káposztával.
A mi tárcsánk egy szétesett TSZ-ből van. Használt, de lecsiszoltuk, és a mai napig tökéletesen működik. :)
Esetleg érdemes a helyi gazdáknál érdeklődni, hátha van náluk egy selejtezett példány.
Szia Katus!
Nekünk is boronatárcsánk van, azon szoktunk grillezni a kertben. Jó nagy! -és nagyon szupi rajta a husi! Keress valaki ismerőst aki tsz-ben dolgozik. Időnként le szokták cserélni a tárcsát, azt elkéred. Nekünk is így lett.
nekünk is van, szeretünk sütögetni rajta
de hogy honnan szerezte apu, fogalmam sincs
gazdaboltban
de szerintem csak rendelésre
vagy SZíj Melindától :)))))))))) ő valami mezőgazdasági gépalkatrészeket forgalmazó cégnél dolgozik
További ajánlott fórumok:
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Van hibája a párotoknak? Melyik a legnagyobb hibája amivel együtt tudtok élni?
- Titán, kerámia, teflon, esetleg rozsdamentes nyeles serpenyő a praktikusabb?
- Kb 2 hetes rozsdamentes mosogatótálcán szürkés foltok jelentek meg. Mivel tudom eltávolítani?
- Vásárlásnál honnan tudhatom biztosan, hogy az edény rozsdamentes, és nem bevonatos?