Rózsaszín váladék, enyhe derékfájás a 10. héten? (beszélgetés)
7. Talóka
2022. aug. 21. 20:29
Megkérdezem, csak nem szeretném minden aprósággal zavarni.
6. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Talóka)
2022. aug. 21. 16:27
Ezt az orvosodtól kérdezd. Lehet normális is meg kóros is. A terhesség alatt sokaknak van sok hüvely váladék. A hüvely gomba sajnos gyakori a terhesség alatt mert megváltozik a hüvely ph értéke.
5. Talóka
2022. aug. 21. 13:27
Plusz egy kérdés: aktus után nagy mennyiségű halvány sárgás/sárgás váladék ami nyúlós az rendben van?
4. Talóka
2022. aug. 21. 13:25
Nem mondta az orvos, hogy mi, de gombás fertőzés van a beteg tájékoztatón.
Talán már többet nem lesz ilyen.
3. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Talóka)
2022. aug. 19. 18:54
Mire kaptàl kupot? Gyakran van hogy kicsit meg marha a hüvely nyàlkahartyát vagy csak eleve a maradék ami vissza jön az rozsaszines. Elhiszem hogy ijesztő de amíg csak ennyi van nem kell aggodnod szerintem. Persze ha erősödik vagy napokig tart kérdezz rá az orvosnál
2. 3922e0e3cc (válaszként erre: 1. - Talóka)
2022. aug. 19. 18:42
Mi a kérdés egyébként??????
1. Talóka
2022. aug. 19. 17:54
Igazából (eddig legalábbis) ez az első eset.
Kevés halvány rózsaszín túrós váladék volt a bugyimban.. Ezelőtt éjszaka helyezték fel hüvely kúpot, de nem vagyok benne biztos hogy az volt, mivel ugye azóta eltelt 1-1,5 nap.
Illetve még a derekam fájdogál.
További ajánlott fórumok:
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Ciklus 18.napján enyhe rózsaszínes vérzés szerintetek mi lehet?
- 25. hetes terhes vagyok és ma délelőtt enyhe rózsaszínes folyásom volt, mit tegyek?
- 4-5 napos menstr. után még 6-10 napig rózsaszín váladék normális? Nem csöpög, csak a váladéknak van ilyen hülye színe. Ovut befolyásolhatja?
- A ciklus 25. napján enyhe rózsaszínes vérzés lehet a beágyazódástól?
- 6+1 hetes terhességnél normális az, ha a Crinone géllel együtt egy enyhe rózsaszín darabka is távozott?