Nekem semmi bajom tőle. 1 hónapja szedem. Előtte Mistral-t szedtem, na attól minden bajom volt. Hányás, szédülés, görcsös fejfájás, hangulatingadozás, össze vissza véreztem, megdagadtak a melleim.. Az étvágyam csökkent mióta tablettát szedek, tehát hízásról nálam szó sincs, sőt inkább fogytam. Tehát nekem alapvetően bevált a Roxanelle. Barátnőm is ezt szedi 2 éve.
1 havi adagot szedtem be, sajnos nagyon rossz a tapasztalatok ! Hányinger, rossz közérzet, remegés, és 10 napig véreztem . A nőgyógyászom szerint a legjobb , ha megvárjuk a hónap végét, ezért szedtem 1 hónapot , senkinek nem ajànlom 😑
Sziasztok! Vélemény: Semmiféleképpen nem ajánlom! 1honap után már kijött minden mellékhatás kb. A legdurvább a rossz közérzet, levertség, fáradékonyság, álmatlanság, de hányinger es szedülésem is volt tőle!
Visszamentem nődokihoz aki azt mondta, nyugodtan szedjem csak tovább, mert első 3 honapban mindentől lehetnek ilyen tünetek!
Eredmény most 3 honap után: tünetek ugyanolyanok, és 2hetente jön meg! Ma abbahagyom a szedését! Nekem még sosem voltak ilyen tüneteim!
Ahogy elnezem, hatoanyagja ugyanaz, mint yasminellenek vagy jangee alacsonyabb osztrogenes verziojanak. Decioranak is van talan ilyenje...ezekben a topikokban is olvashatsz. A vivoanyag mas csak, az is okozhat mondjuk eltereseket.
En most kezdek majd el szedni eloszor tabit, ezt a Roxanelle-t irta fel nekem is a nogyogyasz, viszont szeretnek egy kis segitseget kerni!
A betegtajekoztato azt irja h aki meg nem szedett az a menstruacio elso napjan kezdje el szedni Ez eddig oke de melyikkel kezdjem a placebo-val ?!es az igaz h az elso tabitol kezdve "vedett" leszek ?