Rossz idő, depi és unalom... (beszélgetés)
Úgy látszik ebbe a rossz időbe mindenki unatkozik!?
Amúgy mozi, múzeum, kiállítás, vásárolgatás, barátnőkkel találkozni, dvd-zés, hoxázás...stb
Szia!
én sem szeretem az ilyen időt, de próbálok olyan dolgot csinálni ami szórakoztat, örömet okoz pl sminkelés..tök jó próbálgatni mi áll jól...a szinektől jobb kedved lesz:)
vagy hallgass zenét..olyan dolgot kell ilyenkor csinálni amitől jobb hangulatod lesz...egyél színes ételeket...nem tudom mit szeretsz csinálni...de annyi minden jobb kedvre tud hangolni..én a tegnap táncoltam...magamban...tök jó volt..igyál valami jó teát..egy jó fürdő...olvass, annyi minden van...remélem adtam valami jó ötletet..ha uncsizol lehet itt is csevegni:)
Szép napot!!!
találd fel magad...
irány a csajokkal bulizni...
ne merülj bele a fájdalmadba...mozdulj ki sétálj...akár esik akár fúj...
Szia,
szerintem nézz meg egy jó kis filmet egy meleg takaróba bebugyolálva, forró teával.
Vagy ha van kádad, engedd tele meleg vízzel, oltsd le a lámpát, gyújts gyertyákat, és ne gondolj semmire!
:)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehetne kitalálni a fiataloknak unalom ellen?
- Munkanélküliség: unalom
- Vajon miért van az, hogy az itt felmerülő témák és kérdések 90%-a az unalomról szól?
- Csak unaloműzésként vagyok ezen az oldalon. Néha kapok...
- Melyik munkahelyet választanátok: ahol túl sok a munka, vagy ahol túl sok az unalom?
- Tud valaki ajánlani valami jó kis romantikus, történelmi filmet unaloműzésre?-Egy Kismama