Vajon miért van az, hogy az itt felmerülő témák és kérdések 90%-a az unalomról szól? (beszélgetés)
Pontos és nagyon jó meglátás, megfogalmazás.
Mikor jön már a tavasz?!?!
Nem kell azokat keresni, csak átfutni a fórumot.
De most én is olyan vagyok . Minden rossz. A férfiaknak miért nincs ilyen? A férjem csak néz rám, hogy mi bajom má' megin'.
Végeredményben igazad van, magamból indultam ki. Én nagyon unatkoztam, neteztem, és valami kíváncsiságomra ideirányítottak és itt ragadtam.
Szóval az unalom, és a kíváncsiság.
De jól mondod, ha valami érdekel, próbálok nem ártót válaszolni. Na, még gondolkodom egy kicsit, most nézem a bejelölt kérdéseket. Rengetg a pszichés ügy, ugye?
Szerintem is, de már ezért lehurrogtak. Pedig tény, ha valakinek dolga van, nem dobja el a felmosót, hogy ránézzen és írjon a Hoxára.
Ha végzett mindennel, nincs dolga, nincs kedve olvasni sem, akkor jön. Mint most én is.
A tv attól mehet.
AAahhh,ne felejtsd el a "mi bajom lehet?"
"Szerintetek terhes vagyok?"című fórumokat sem!
A meglátásod tökéletes. Lehet csak számomra unalmasak.
De az igazi kifejezés azt hiszem itt nem is az hogy "unalmas", hanem az hogy "kinek mi köze hozzá".
Vajon nők, akik védik családjaikat az összes lehetséges módon, miért érzik kényszerét annk, hogy különféle senkire nemtartozó (akár) initmitásokat is világgá kürtöljenek?
Itt a valódi kérdés valójában az, hogy mi is az "unalom", mint olyan.
Lehet hogy mégse annyira unalmas ami itt folyik, hiszen felkeltette a kíváncsiságomat.
De igazából ez az (ez=az) a kíváncsiság, ami azt kutatja, hogy miért van az, hogy emberek (nők), itt olyan dolgokat bocsátanak közszemlére, olyan dolgokban kíváncsiak vadidegen emberek (nők) véleményére, amik amúgy igazából tökéletesen magánügyek.
De valami mégis arra indítja őket, hogy ezernyi más nő véleményét kikérdezzék adott témában, s tegyék fel kérdéseiket (intim kérdéseiket is akár) olyankor, mikor a helyes út talán az volna, hogy e továbbgondolásra való felvetéseket szűk, családias körben említsék esetleg meg.
Vajon mi ez, ha nem maga a horror vacui szülötte?
Ez csupán egy kérdés a sok mihaszna kérdés közül.
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Állásinterjún felmerülő kérdések és a rá adható válaszok mind munkáltatói, mind a pályázó oldaláról
- A házépítésben felmerülő költségek. Érdemes belevágni?
- Valaki esetleg meg tudná mondani, hogy ha az USA-ból rendelek akkor kb; mennyi vámot és egyéb felmerülő költséget kell fizetnem?
- Esztétikai kezelésekkel felmerülő kérdések